Δολοφονία ποδοσφαιριστή στη Βραζιλία: Ο Φρέιτας ήταν ακόμη ζωντανός όταν του έκοψε το πέος ο δράστης

Δολοφονία ποδοσφαιριστή στη Βραζιλία: Ο Φρέιτας ήταν ακόμη ζωντανός όταν του έκοψε το πέος ο δράστης

Εκτός από τον κατ' ομολογία δολοφόνο Έντισον Μπρίτες, στο εδώλιο του κατηγορουμένου για τον φόνο του 24χρονου παίκτη της Σάο Πάουλο θα βρεθεί και η σύζυγός του δράστη, Κριστιάνα

asleep
Ο Βραζιλιάνος επιχειρηματίας Έντισον Μπρίτες και η σύζυγός του, Κριστιάνα, κατηγορούνται από κοινού για τον φόνο του Ντανιέλ Κορέα Φρέιτας, του 24χρονου ποδοσφαιριστή της Σάο Πάολο που βρέθηκε νεκρός, με ακρωτηριασμένα τα γεννητικά του όργανα, σε αλσύλλιο της πολιτείας του Παρανά.

Παρότι η Κριστιάνα Μπρίτες - μέσω του δικηγόρου της - επιμένει ότι δεν είχε καμία εμπλοκή στον φόνο, η 35χρονη γυναίκα θα καθίσει τελικά στο εδώλιο στο πλευρό του συζύγου της, ο οποίος ομολόγησε ευθύς εξαρχής ότι διέπραξε το έγκλημα που συντάραξε την Βραζιλία στις αρχές του μήνα.

«Αναλύοντας τα στοιχεία που έχουμε συλλέξει μέχρι στιγμής για το έγκλημα, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι αυτή η ανθρωποκτονία δεν θα γινόταν ποτέ χωρίς την αποφασιστική συμμετοχή της Κριστιάνα», υπογράμμισε εχθές ο εισαγγελέας, ανακοινώνοντας την απόφασή του να ασκήσει δίωξη και στη γυναίκα.

Όπως εξήγησε, όλα μέχρι στιγμής δείχνουν ότι η κατηγορουμένη μπορεί να ενθάρρυνε τον νεαρό παίκτη να τραβήξει μια φωτογραφία δίπλα της ενώ εκείνη έκανε ότι κοιμάται στο κρεβάτι, κάνοντάς τον να πιστέψει ότι ήταν μια αθώα πλάκα. Αυτή η πλάκα όμως εξελίχθηκε σε τραγωδία όταν ο 38χρονος σύζυγός της μπήκε στο δωμάτιο, είδε τον 24χρονο ξαπλωμένο κολλητά στη γυναίκα του και έπαθε αμόκ, με αποτέλεσμα να σκοτώσει τον Φρέιτας.

Ο δράστης, Έντισον Μπρίτες

freitas-killer


Κλείσιμο
Λίγες ώρες αφότου ανακαλύφθηκε η σορός του ποδοσφαιριστή, ο Μπρίτες ομολόγησε ότι τον ξυλοκόπησε, τον ακρωτηρίασε και τον σκότωσε, «επειδή τον βρήκε να βιάζει τη γυναίκα του». Στο έγκλημα φέρονται να εμπλέκονται και άλλα άτομα που ήταν παρόντα στο σπίτι του επιχειρηματία κατά τη διάρκεια του πάρτι για τα γενέθλια της κόρης του, που τελικά μετατράπηκε σε λουτρό αίματος.

«Η Κριστιάνα ήξερε τον βίαιο χαρακτήρα του άνδρα της. Όταν ξεκίνησε η αλληλουχία των βίαιων περιστατικών που οδήγησαν στον θάνατο του Φρέιτας, πιστεύουμε ότι δεν προσπάθησε καν να αποτρέψει το έγκλημα», συμπλήρωσε εχθές ο δημόσιος κατήγορος.

Ο δικηγόρος του ζεύγους ισχυρίζεται φυσικά το αντίθετο, τονίζοντας ότι υπάρχουν μάρτυρες που άκουσαν την γυναίκα να ικετεύει τον άνδρα της να σταματήσει να ξυλοκοπά τον ποδοσφαιριστή.

Υπενθυμίζεται ότι ο άγριος ξυλοδαρμός ξεκίνησε στο υπνοδωμάτιο όπου ο Μπρίτες βρήκε τον 24χρονο ξαπλωμένο κοντά στην γυναίκα του. Στη συνέχεια όμως ο 38χρονος έβαλε τον Φρέιτας στο αμάξι του και, μαζί με μια ομάδα φίλων του (που επίσης έχουν συλληφθεί ως συνεργοί) μετέφερε τον νεαρό σε ερημική τοποθεσία, 20 χλμ μακριά από το σπίτι, όπου τον τραυμάτισε με μαχαίρι στο λαιμό και κατόπιν τον ευνούχισε.

Η εξέταση της σορού από τον ιατροδικαστή δείχνει μάλιστα ότι, όταν ο δράστης ακρωτηρίασε το πέος του ποδοσφαιριστή, εκείνος ήταν κατά πάσα πιθανότητα ακόμα ζωντανός.

H επίμαχη selfie
asleep


Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, οι Αρχές δεν δείχνουν να πιστεύουν τον ισχυρισμό των κατηγορουμένων ότι ο Φρέιτας αποπειράθηκε να βιάσει τη γυναίκα. Όπως επισημαίνουν πηγές της Αστυνομίας, η τοξικολογική εξέταση της σορού του έδειξε ότι το ποσοστό αλκοόλ στο αίμα του ήταν υπερβολικά υψηλό ακόμα και για να δοκιμάσει κάτι τέτοιο. Η Κριστιάνα Μπρίτες, που ήταν επίσης πολύ μεθυσμένη, ισχυρίζεται ότι ξύπνησε ξαφνικά στον κρεβάτι και αντίκρισε τον ημίγυμνο Φρέιτας να τρίβει το μόριό του πάνω της.

Ζαλισμένη, πίστεψε ότι έβλεπε κάποιο όνειρο, ωστόσο πανικοβλήθηκε όταν ξαφνικά ο νεαρός βρέθηκε από πάνω της και έβαλε τις φωνές, με αποτέλεσμα ο άνδρας της να τρέξει στο δωμάτιο και να τους βρει μαζί. Οι επικεφαλής της έρευνας δείχνουν να πιστεύουν ωστόσο ότι η 35χρονη μπορεί να συναίνεσε στο να ξαπλώσει και να φωτογραφηθεί δίπλα της ο άνδρας, ενώ η ίδια παρίστανε την κοιμισμένη, ίσως για να κάνουν πλάκα στον σύζυγό της που θα έβλεπε αργότερα τις φωτογραφίες.

O δράστης δείχνει στους αστυνομικούς πού έδωσε την «χαριστική βολή» στον Φρέιτας
curitiba
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης