Ο Τραμπ επισκέφτηκε την καλιφορνέζικη πόλη που έγινε στάχτη και... δεν θυμόταν καν το όνομά της!

Ο Τραμπ επισκέφτηκε την καλιφορνέζικη πόλη που έγινε στάχτη και... δεν θυμόταν καν το όνομά της!

Το όνομα «Πάρανταϊς» έχει γίνει συνώνυμο της τραγωδίας που έπληξε την Καλιφόρνια, μετά τις φονικές πυρκαγιές, ωστόσο αυτά είναι «ψιλά γράμματα» για τον Τραμπ

Trump-grothies
Η πόλη Πάρανταϊς στην Καλιφόρνια μετατράπηκε σε «χαμένο παράδεισο» για τους χιλιάδες κάτοικούς της από τα πρώτα κιόλας 24ωρα της καταστροφικής πυρκαγιάς Camp Fire, η οποία την σάρωσε απ' άκρη σ' άκρη, αφήνοντας πίσω της μόνο στάχτες.

Μπορεί το όνομα της συγκεκριμένης πόλης να φιγουράρει στα πρωτοσέλιδα όλων των αμερικανικών εφημερίδων, να έχει μετατραπεί σε συνώνυμο της ανείπωτης τραγωδίας που έπληξε την Καλιφόρνια, με τους νεκρούς των φονικών πυρκαγιών να ανέρχονται πλέον σε 77, ωστόσο για τον Ντόναλντ Τραμπ όλα αυτά είναι «ψιλά γράμματα».

Όπως φαίνεται, ο Αμερικανός πρόεδρος είχε σημαντικότερες ασχολίες το τελευταίο διάστημα από το να παρακολουθεί τις εξελίξεις που έχουν βυθίσει στο πένθος την Καλιφόρνια - πιθανότατα να τουιτάρει.

Γι' αυτό και όταν επισκέφθηκε εχθές την περιοχή, δεν θυμόταν καν το όνομα της πόλης που σβήστηκε από τον χάρτη. Κι αυτό έγινε ιδιαίτερα αντιληπτό όταν, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, αναφέρθηκε σε εκείνη δύο φορές με το όνομα «Πλέζουρ» αντί για «Πάρανταϊς», προτού τον διορθώσουν οι συνεργάτες τους.

«Αυτά που είδαμε στο Πλέζουρ ήταν φρικτά... Τι ειρωνία να ονομάζεται έτσι αυτή η πόλη» ανέφερε ο Τραμπ μπροστά στις κάμερες των δημοσιογράφων, ενώ στη συνέχεια επανέλαβε ότι με τους συνεργάτες του βρεθηκε στο καμμένο τοπίο της πόλης «Πλέζουρ» πριν από μερικές ώρες.

«Όσο άσχημα κι αν φαίνονται τα πράγματα στην τηλεόραση, δεν αντιλαμβάνεσαι τι συμβαίνει μέχρι να βρεθείς εκεί» επισήμανε ο Αμερικανός πρόεδρος, που ελπίζουμε τουλάχιστον να πήγε στη... σωστή πόλη, κι ας μην γνώριζε το όνομά της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης