Στόρμι Ντάνιελς: «Eάν μπορούσα να γύριζα πίσω το χρόνο θα έλεγα όχι στον Τραμπ»

Στόρμι Ντάνιελς: «Eάν μπορούσα να γύριζα πίσω το χρόνο θα έλεγα όχι στον Τραμπ»

Συνέντευξη της πρώην πορνοστάρ στην βρετανική εφημερίδα «Telegraph»

stor
Μετάνιωσε που ξάπλωσε με τον Τραμπ η πρώην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, όπως υποστηρίζει σε συνέντευξή της στην βρετανική «Telegraph».
Αν μπορούσε να γυρίσει πίσω το χρόνο, θα του έλεγε όχι.  Ωστόσο, παρά τον εκφοβισμό, τις νομικές διαμάχες και τις απειλές θανάτου σε βάρος της, δεν έχει μετανιώσει που βρίσκεται στα δικαστήρια με τον Αμερικανό πρόεδρο ζητώντας την απονομή της Δικαιοσύνης.

«Υπάρχουν δύο τύποι ανθρώπων στον κόσμο.Αυτοί που στηρίζουν τις επιλογές τους κι αυτοί που προσπαθούν να κατηγορήσουν κάποιον άλλο», υποστηρίζει η Στόρμι Ντάνιελς εξηγώντας τον συλλογισμό της. «Μέθυσες,πήγες σπίτι με κάποιον από ένα μπαρ. Ξυπνάς το επόμενο πρωί, συνειδητοποιείς ότι έχεις απατήσει τον φίλο σου και ντρέπεσαι».Εκείνη την ώρα σκέφτεσαι:«Πρέπει να έπεσε κάτι στο ποτό μου».

Υπάρχει και η άλλη εκδοχή:«Ω γαμώτο. Έβγαλα πάρα πολλά δολάρια και ξύπνησα με ένα άσχημο μάγκα. Λάθος μου. Τώρα, μπορώ να βγω από εδώ χωρίς να τον ξυπνήσω;».
Κλείσιμο
«Εξέφρασα τη λύπη μου κι αν μπορούσα να γυρίσω πίσω,θα έλεγα όχι... «Αλλά δεν είναι λάθος κανενός».

Η Στόρμι, με τα ευμεγέθη στήθη από σιλικόνη,τα οποία έχει βαπτίσει ως «Κεραυνός και Αστραπή» όπως αποκαλύπτει στο βιβλίο της που κυκλοφόρησε πρόσφατα υπό τον τίτλο:«Full Disclosure» (Πλήρης Αποκάλυψη), εκφράζει τη λύπη της για μία βραδιά κακού σεξ, όπως η ίδια λέει.

Επισημαίνει επίσης ότι, μετά τις απειλές κατά της ζωής της, έχει προσλάβει δύο σωματοφύλακες για την ασφάλεια της επτάχρονης κόρη της και της ιδίας.

Το σεξ ήταν κακό με τον Τραμπ

Η πρώην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς,το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Στέφανι Κλίφορντ,είχε αποκαλύψει ότι μία είχε καυτή ερωτική βραδιά το 2006 με τον Τραμπ.
Τον Οκτώβριο του 2016 έβαλε στον κουμπαρά της το ποσό των 130.000 δολαρίων από τον δικηγόρο του Τραμπ Μάικλ Κόεν, προκειμένου να μην αποκαλύψει την ανάρμοστη σχέση τους. Τότε εκείνη ήταν 27 και ο Τραμπ 60 ετών.

Ως αντάλλαγμα για τις ευχάριστες στιγμές που του προσέφερε, ο Τραμπ φέρεται να υποσχέθηκε στη Στόρμι μία θέση στην τηλεοπτική εκπομπή «The Celebrity Apprentice», όπου εκείνος τότε ήταν παρουσιαστής.Μετά το σεξ στη λίμνη Τάχο,δεν είχαν άλλες ανάρμοστες επαφές, όπως η ίδια έχει δηλώσει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης