Ο Μάικλ Μουρ είχε «τσακώσει» τον λάτρη του Τραμπ και αποστολέα των τρομοδεμάτων στο «Fahrenheit 11/9»

Ο Μάικλ Μουρ είχε «τσακώσει» τον λάτρη του Τραμπ και αποστολέα των τρομοδεμάτων στο «Fahrenheit 11/9»

Ο Σέζαρ Σέιοκ είχε εντοπιστεί σε προεκλογική συγκέντρωση του Τραμπ να κρατά ένα πλακάτ που αναφέρει μεταξύ άλλων «Το CNN είναι άθλιο», ενώ φώναζε προς τους δημοσιογράφους: «Πείτε την αλήθεια»

say
Την Κυριακή ο ο διάσημος Αμερικανός σκηνοθέτης, Μάικλ Μουρ, αποκάλυψε ότι όταν γύριζε το Fahrenheit 11/9, το ντοκιμαντέρ του για την Αμερική στον απόηχο της εκλογής του Ντόναλντ Τραμπ, οι οπερατέρ του είχαν καταγάψει μερικά πλάνα από τον Σέζαρ Σέιοκ, τον θερμό οπαδό του Αμερικανού Προέδρου και αποστολέα των τρομοδεμάτων προς τους επικριτές του.

Ο Αμερικανός σκηνοθέτης ανέβασε το στιγμιότυπο στο YouTube. Σε αυτό φαίνεται ο Σέιοκ σε προεκλογική συγκέντρωση του Τραμπ να κρατά ένα πλακάτ που αναφέρει μεταξύ άλλων «Το CNN είναι άθλιο», ενώ φώναζε προς τους δημοσιογράφους: «Πείτε την αλήθεια». Εμφανίζεται στα σημεία του βίντεο: 0:42, 1:34, 1:44 και 3:15.

RAW/UNEDITED: "Fahrenheit 11/9" outtake of Cesar Sayoc at 'Trump 2020' Rally in February 2017


Ο Μουρ ανέβασε ένα στιγμιότυπο και στο Instagram, γράφοντας ότι οι συνεργάτες του πρώτα εντόπισαν τον Σέιοκ στην προεκλογική εκστρατεία για την επανεκλογή του Τραμπ το 2020 στη Φλόριντα, η οποία πραγματοποιήθηκε ένα μήνα μετά την ορκωμοσία του.

«Είδατε τις φωτογραφίες τους στις ειδήσεις τις προηγούμενες ημέρες, ένας απλός καθημερινός Αμερικανός. Όμως αυτές είναι από πριν. Εδώ με το δικό μας πλάνο μπορώ να σας δείξω τι πραγματικά είχε γίνει, γεμάτος στεροειδή σε κάτι που έμοιαζε σαν μία απέλπιδα προσπάθεια να διατηρήσει ό,τι είχε απομείνει από την αρσενική του φύση», ανέφερε ο Μάικλ Μουρ.

moore
Το ντοκιμαντέρ κυκλοφόρησε στις αμερικανικές κινηματογραφικές αίθουσες στις 21 Σεπτεμβρίου μετά την παρουσίαση του στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο.

Ο Μάικλ Μουρ ήταν ο παραγωγός του Fahrenheit 9/11 (2004), του ντοκιμαντέρ που ασκούσε κριτική στην προεδρία του Τζορτζ Μπους, στον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας μετά την 11η Σεπτεμβρίου και στην κάλυψη των παραπάνω από τα ΜΜΕ.

Κλείσιμο
moore_2
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης