Τραμπ: Τα ΜΜΕ χρησιμοποιούν την υπόθεση των «τρομοδεμάτων» εναντίον μου

Τραμπ: Τα ΜΜΕ χρησιμοποιούν την υπόθεση των «τρομοδεμάτων» εναντίον μου

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ κατηγόρησε για άλλη μια φορά τα ΜΜΕ για τα «τρομοδέματα» που εστάλησαν σε πολιτικούς επικριτές τους – Τα κατηγορεί ότι χρησιμοποιούν την υπόθεση για να κερδίσουν πολιτικούς πόντους σε βάρος του

trump
Με τα ΜΜΕ τα έβαλε για άλλη μία φορά ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, καταγγέλλοντας ότι χρησιμοποιούν την υπόθεση των «τρομοδεμάτων» που εστάλησαν σε πολιτικούς επικριτές του, για να κερδίσουν πολιτικούς πόντους σε βάρος του.


Μιλώντας σε πολιτική συγκέντρωση στο Σάρλοτ της Βόρειας Καρολίνας, ο Τραμπ υποστήριξε ότι τα ΜΜΕ προσπαθούν « να χρησιμοποιήσουν τις απαίσιες ενέργειες ενός ατόμου για να κερδίσουν πολιτικούς πόντους εναντίον μου και εναντίον του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος».

Πάντως, ο Ντόναλντ Τραμπ χαρακτήρισε την αποστολή των παγιδευμένων ως «τρομοκρατικές πράξεις» και ζήτησε οι πράξεις αυτές «να τιμωρηθούν στο μέτρο που επιτρέπει ο νόμος».

Τόνισε επίσης πως «η πολιτική βία ποτέ δεν πρέπει να επιτραπεί στην Αμερική» και υποσχέθηκε να κάνει «ό,τι μπορεί για να την σταματήσει».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης