Χαμός για μια selfie με τον Σαουδάραβα πρίγκιπα στο «Νταβός της Ερήμου» παρά τον σάλο για τη δολοφονία Κασόγκι

Χαμός για μια selfie με τον Σαουδάραβα πρίγκιπα στο «Νταβός της Ερήμου» παρά τον σάλο για τη δολοφονία Κασόγκι

Οι καλεσμένοι του φόρουμ ήταν τόσο «πεινασμένοι» για να βγάλουν μία φωτογραφία με τον Σαουδάραβα πρίγκιπα που η ασφάλεια αναγκάστηκε να απομακρύνει τον Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν 

salman-ekso
Σε φωτογραφικό στούντιο μετατράπηκε χθες το «Νταβός της Ερήμου», την ώρα που ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έδινε με το σταγονόμετρο στοιχεία από την εξέλιξη της έρευνας για την υπόθεση δολοφονίας Κασόγκι.

Όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν, άδραξαν την ευκαιρία για να απαθανατίσουν τον εαυτό τους στο πλευρό του Σαουδάραβα πρίγκιπα στο πολυτελές ξενοδοχείο «Ritz Carlton» στο Ριάντ.

Ο 33χρονος πρίγκιπας ήταν ευδιάθετος δείχνοντας στην διεθνή κοινότητα ότι δεν ιδρώνει το αυτί του για τις κατηγορίες που που του προσάπτει η Δύση ότι αυτός βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία του δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι.

Έβγαλαν τα κινητά τους για μία selfie... Πήραν πόζα, φόρεσαν το καλύτερό τους χαμόγελο και τα φλας άναψαν.


Επειδή όμως οι προσκεκλημένοι ήταν τόσο «πεινασμένοι» για να βγάλουν μία selfie με τον 33χρονο μπιν Σαλμάν, η ασφάλεια έκρινε σκόπιμη την άμεση απομάκρυνση του Σαουδάραβα πρίγκιπα.

Κλείσιμο
Σχετικό βίντεο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του ρωσικού δικτύου «Russia Today» δείχνει τους επισκέπτες του φόρουμ - εξέχοντες Σαουδάραβες και ξένοι επενδυτές, τραπεζίτες και επιχειρηματίες -να βγάζουν τα κινητά τους και να προσπαθούν να τραβήξουν μία φωτογραφία.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης