Πομπέο: Ανοικτό το ενδεχόμενο άρσης κυρώσεων για Τουρκία
«θα αποφασίσουμε σύντομα για τις κυρώσεις με αφορμή την απελευθέρωση του πάστορα Άντριου Μπράνσον είπε ο επικεφαλής του Στέιτ Ντιπάρτμεντ
Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο άρσης ορισμένων κυρώσεων που έχουν επιβληθεί στην Τουρκία ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο.
Ο Αμερικανός ΥΠΕΞ, μετέβη στην Τουρκία, μετά την επίσκεψη που πραγματοποίησε στην Σαουδική Αραβία, για την υπόθεση του Σαουδάραβα δημοσιογράφου, Τζαμάλ Κασόγκι και συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και τον υπουργό Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου.
Ο κ. Πομπέο τόνισε «θα αποφασίσουμε σύντομα (σ.σ. για τις κυρώσεις)», με αφορμή την απελευθέρωση του πάστορα Άντριου Μπράνσον.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, κατά τη διάρκεια της συνάντησης του με τον Τούρκο πρόεδρο, ο κ. Πομπέο συζήτησε μια σειρά θεμάτων διμερούς σημασίας, συμπεριλαμβανομένου και της Συρίας.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.