Γερμανία: Το πέμπτο γαμήλιο πάρτι του 74χρονου Σρέντερ με τους 150 λαμπερούς καλεσμένους

Γερμανία: Το πέμπτο γαμήλιο πάρτι του 74χρονου Σρέντερ με τους 150 λαμπερούς καλεσμένους

Η αφρόκρεμα της Γερμανίας θα βρίσκεται στο πολυτελές ξενοδοχείο Adlon - Παρόντες ο Γερμανός πρόεδρος Φρανκ Βάλτερ Στάινμαγερ και ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου

sre_09
Το πέμπτο στεφάνι θα γιορτάσει σήμερα το απόγευμα στο Βερολίνο ο πρώην καγκελάριος της Γερμανίας, Γκέρχαρντ Σρέντερ.

Έχοντας στο πλευρό του την πέμπτη του σύζυγο, τη 47χρονη Νοτιοκορεάτισσα Κιμ Σο Γεόν, ο 74χρονος Σρέντερ θα υποδεχτεί σήμερα το απόγευμα 150 εκλεκτούς καλεσμένους στο παγκοσμίου φήμης ξενοδοχείο «Adlon» (κοντά στην Πύλη του Βραδεμβούργου).

Το ζευγάρι ζήτησε από τους καλεσμένους να μη φέρουν δώρα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η γερμανική εφημερίδα «Bild».
schroeder01

Ανάμεσα στους εκλεκτούς που θα παραστούν σήμερα το απόγευμα στο γαμήλιο πάρτι είναι ο πρόεδρος της Γερμανίας,Φρανκ Βάλτερ Στάινμαγερ, ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ο οποίος πρόσφατα είχε δηλώσει ότι ο Σρέντερ είναι ένας «καλός φίλος της Τουρκίας» και ο τραγουδιστής των Scorpions, Κλάους Μάινε.

Κλείσιμο
Με την πέμπτη του σύζυγο, ο Σρέντερ έχει γυρίσει τους τελευταίους μήνες σχεδόν όλο τον κόσμο. Το ζευγάρι επισκέφθηκε την πατρίδα της Νοτιοκορεάτισσας μεταφράστριας για να απολαύσουν από κοντά τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στην Πιονγκτσάνγκ. Στη συνέχεια πήγαν ένα ταξιδάκι αναψυχής στη Μόσχα και μετά επέστρεψαν στη Γερμανία για να παρακολουθήσουν τους αγώνες της Bundesliga.

Η 47χρονη μνηστή του Σρέντερ είναι εκπρόσωπος της Κορέας στην Υπηρεσία Οικονομικής Ανάπτυξης στο κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας κι έχει εργαστεί για τον πρώην καγκελάριο ως μεταφράστρια. Η σχέση τους είδε το φως της δημοσιότητας όταν η δημοσιογράφος Ντόρις Κοπφ, η τέταρτη σύζυγος του Σρέντερ, εξήγησε κατά τη διαδικασία του διαζυγίου ότι η Κιμ έπαιξε ρόλο στη λύση του γάμου τους. Κάτι που έχει διαψεύσει ο Σρέντερ.
schroeder02
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης