Λωρίδα της Γάζας: Δύο Παλαιστίνιοι νεκροί από πυρά Ισραηλινών

palai

Η νέα διαδήλωση κοντά στο σημείο ελέγχου της Erez ραγματοποιήθηκε μετά τον βομβαρδισμό και τον θάνατο δύο άλλων Παλαιστινίων κοντά στον φράχτη που χωρίζει τις δύο πλευρές

Δύο ακόμα ονόματα προστέθηκαν στη μακρά λίστα των νεκρών Παλαιστινίων στη Λωρίδα της Γάζας, καθώς, όπως ανέφεραν οι παλαιστινιακές αρχές την Τρίτη, δύο άτομα έπεσαν νεκρά και αρκετά ακόμα τραυματίστηκαν από σφαίρες Ισραηλινών κοντά στα σύνορα.

Οι Παλαιστίνιοι είχαν συγκεντρωθεί μπροστά στο σημείο ελέγχου της Erez, στη ζώνη ανάμεσα στη Γάζα και στο Ισραήλ. Η διαδήλωση πραγματοποιήθηκε με αφορμή τον θάνατο δύο ατόμων από βομβαρδισμό ισραηλινού αεροσκάφους κοντά στα σύνορα. Ο Ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε τον θάνατο των δύο Παλαιστινίων, τους οποίους αποκάλεσε «τρομοκράτες», ενώ ισχυρίστηκε πως τα δύο αυτά άτομα επιχείρησαν να τοποθετήσουν ένα ύποπτο αντικείμενο στον φράχτη.

Η ένταση στη Λωρίδα της Γάζας έχει αρχίσει να αυξάνεται τα τελευταία 24ωρα, καθώς οι Ισραηλινές αρχές αντιδρούν με βία απέναντι στους συγκεντρωμένους Παλαιστίνιους, ο αριθμός των οποίων ολοένα και αυξάνεται, ενώ συνεχίζονται οι εποικισμοί του Ισραήλ τόσο στην Ιερουσαλήμ, όσο και σε άλλες περιοχές.

ΣΧΟΛΙΑ (3)

ΚΩΣΤΑΣ

ΕΓΓΛΗΜΑΤΙΕΣ

Totenkopf

Έτσι αντιδρούν τα σοβαρά κράτη σε παραβίαση συνόρων,μπαμ και κάτω.Οχι όπως εδώ που τους ξεσκατίζουμε κιόλας

ΚΩΣΤΑΣ

ΚΑΘΑΡΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

garcia

«Αφού παρέλαβα το τρίτο αστέρι Μισελέν, κάλεσα την ομάδα μου για να τους ενημερώσω για μια σημαντική απόφαση: το 2019 θα είναι η τελευταία σεζόν για το Ντάνι Γκαρθία» έγραψε ο σεφ στο Twitter