Αλμπαϊράκ: Το δολάριο έχασε την αξιοπιστία του -Εγινε εργαλείο πολιτικής τιμωρίας

Alayrak

Ο υπουργός Οικονομικών και Οικονομίας της Τουρκίας είπε ότι η Τουρκία θα συνεχίσει να λαμβάνει μέτρα, στο πλαίσιο των κανόνων της ελεύθερης αγοράς, για να μειώσει τους κινδύνους για τις εταιρείες

Ο Μπεράτ Αλμπαϊράκ εξέφρασε την πεποίθηση ότι η τουρκική λίρα θα ενισχυθεί- μετά τη νέα κατρακύλα της αυτή την εβδομάδα- και δήλωσε ότι το δολάριο έχασε την αξιοπιστία του γιατί μετατράπηκε σε πολιτικό εργαλείο.

Ο υπουργός Οικονομικών και Οικονομίας της Τουρκίας είπε ότι η Τουρκία θα συνεχίσει να λαμβάνει μέτρα, στο πλαίσιο των κανόνων της ελεύθερης αγοράς, για να μειώσει τους κινδύνους για τις εταιρείες.

«Θα προστατεύσουμε τη λίρα, θα πορευτούμε με τη λίρα και η λίρα θα ενισχυθεί σημαντικά την ερχόμενη περίοδο», τόνισε μιλώντας σε μέλη του κυβερνώντος κόμματος, AKP. Ο Αλμπαϊράκ, γαμπρός του Ταγίπ Ερντογάν, σχολίασε ότι η Τουρκία είναι στο στόχαστρο των μεγαλύτερων παραγόντων του παγκόσμιου οικονομικού συστήματος και προειδοποίησε ότι όσοι κλιμακώνουν το ζήτημα σε πολιτικό επίπεδο «θα πληρώσουν το τίμημα».

«Το δολάριο έχασε την αξιοπιστία του. Σε στιγμές που το δολάριο μετατράπηκε σε εργαλείο πολιτικής τιμωρίας, θα συνεχίσουμε να λαμβάνουμε μέτρα για να προστατεύσουμε τη λίρα», δήλωσε, σύμφωνα με το Reuters.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Ή αλλιώς...

Πώς γίνεται το άσπρο μαύρο.....τώρα μένει να δούμε πως θα γίνουν τα ξυνά,πικρά και να υποχωρήσει χωρίς τεράστιες απώλειες ( αν μπορεί) ...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης