Ο πρόεδρος των Φιλιππίνων ξαναχτυπά: «Αν μείνετε διεφθαρμένοι, καθίκια θα σας σκοτώσω» είπε σε αστυνομικούς

ntoyterte-news-im

Ο Ντουτέρτε απευθύνθηκε και στους συγγενείς των αστυνομικών λέγοντας τους ότι «αν αυτά τα καθίκια πεθάνουν, μην έρθετε σε εμάς για να μας πείτε για ανθρώπινα δικαιώματα γιατί τους έχω ήδη προειδοποιήσει»

Απτόητος συνεχίζει να μοιράζει απειλές δεξιά και αριστερά ο πρόεδρος των Φιλιππίνων στον ανένδοτο που έχει ξεκινήσει κατά της διαφθοράς και του εμπορίου ναρκωτικών στη χώρα του.

Αυτή τη φορά στο στόχαστρό του μπήκαν διεφθαρμένοι αστυνομικοί τους οποίους σε ομιλία του που μεταδόθηκε ζωντανά στην τηλεόραση απείλησε να σκοτώσει.

«Αν συνεχίσετε έτσι, καθίκια, θα σας σκοτώσω» είπε ο Ροντρίγκτο Ντουτέρτε στους περίπου 100 αστυνομικούς που βρέθηκαν στο προεδρικό μέγαρο των Φιλιππίνων και οι οποίοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες διαφθοράς.

«Έχω συγκροτήσει μια ειδική ομάδα που θα σας παρακολουθεί για πάντα και αν κάνετε έστω και το παραμικρό λάθος θα διατάξω να σας σκοτώσουν» συνέχισε ο Ντουτέρτε.

Οι υποθέσεις των συγκεκριμένων αστυνομικών θα επανεξεταστούν καθώς η Δίωξη Ναρκωτικών των Φιλιππίνων έχει ελλείψεις σε προσωπικό προκειμένου να διεξάγει τον ανηλεή πόλεμο που έχει ζητήσει ο Ντουτέρτε.

Ο Ντουτέρτε απευθύνθηκε και στους συγγενείς των αστυνομικών λέγοντας τους ότι «αν αυτά τα καθίκια πεθάνουν, μην έρθετε σε εμάς για να μας πείτε για ανθρώπινα δικαιώματα γιατί τους έχω ήδη προειδοποιήσει».

Αυτές οι δημόσιες απειλές καθώς και οι περισσότεροι από 4.500 θάνατοι κυρίως φτωχών διακινητών ναρκωτικών έχουν προκαλέσει την ανησυχία δυτικών κυβερνήσεων και οργανώσεων ανθρωπίνων δικαιωμάτων από το 2016 οπότε και ο Ντουτέρτε βρέθηκε στη θέση του προέδρου των Φιλιππίνων.

ΣΧΟΛΙΑ (3)

Θαυμαστής

Ο Ντουτέρτε είναι μεγάλος ηγέτης. Αυτός θα επρεπε να κυβερνάει την Αμερική, όχι τος Φιλιππίνες. Μόνο έτσι θα μπορούσε να επιβληθεί η τάξη.

Μπράβο ρε Ντουέρτε

"...θάνατοι κυρίως φτωχών διακινητών ναρκωτικών έχουν προκαλέσει την ανησυχία δυτικών κυβερνήσεων και οργανώσεων ανθρωπίνων δικαιωμάτων..." Κάποιος σας χαλάει τη σούπα, ε, καθάρματα ;

dimitri

Η ΦιλιΠΠΙΝΕΖΑ Πανωραία - Ξανακτύπησε.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

unicef_nigeria

Το προσωπικό της Unicef «εκπαιδεύει και αναπτύσσει κατασκόπους που στηρίζουν τους αντάρτες και τους υποστηρικτές αυτών», ανέφερε ο συνταγματάρχης Ονιγιαμα Νουακουάκουα σε ανακοίνωσή του

prorust_main1

Ρεκόρ πώλησης για το τεράστιας συλλεκτικής αξίας πρώτο αντίτυπο, του πρώτου μέρους της σειράς βιβλίων «Αναζητώντας τον χαμένο χρόνο» - Το αντίτυπο νούμερο 1, είχε δωρίσει ο Προυστ στον στενό του φίλο Λουσιάν Ντοντέ, το 1913

aircarrier0

Ο σερ Νικ Κάρτερ προειδοποιεί ότι η «ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι» - Παρουσίασε συγκριτικά στοιχεία του σήμερα με το τότε και καυτηρίασε την έλλειψη γνώσης της ιστορίας που χαρακτηρίζει τη σημερινή κοινωνία - Ρωσία, Κίνα και Ιράν οι «εχθρικές» δυνάμεις

10