Βασίλισσα Λετίθια: Η συμφιλίωση με την Ελληνίδα πεθερά της και οι κοινές διακοπές στη Μαγιόρκα

Βασίλισσα Λετίθια: Η συμφιλίωση με την Ελληνίδα πεθερά της και οι κοινές διακοπές στη Μαγιόρκα

Αποκαταστάθηκε πλήρως, τουλάχιστον μπροστά στον φωτογραφικό φακό, η σχέση της βασίλισσας της Ισπανίας με την ελληνικής καταγωγής πεθερά της, τέως βασίλισσα Σοφία - Ποιο ήταν το συμβάν που πυροδότησε πριν τέσσερις μήνες ένταση στη σχέση των δύο γυναικών

ekso-letizia
Με χαμόγελο αντιμετώπισαν τον φωτογραφικό φακό η εντυπωσιακή βασίλισσα της Ισπανίας Λετίθια και η ελληνικής καταγωγής πεθερά της, τέως βασίλισσα Σοφία, στην Πάλμα ντε Μαγιόρκα, όπου οι δύο γαλαζοαίματες περνούν τις διακοπές τους μαζί με άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Κομψή με φαρδύ ριγέ παντελόνι και λευκό τοπ η πρώην δημοσιογράφος και σημερινή βασίλισσα της Ισπανίας φαίνεται πως άφησε πίσω της την ένταση που προέκυψε πριν τέσσερις μήνες με την μητέρα του βασιλιά Φελίπε και φωτογραφήθηκε μαζί με την πεθερά της έχοντας στην μέση την 12χρονη διάδοχο του θρόνου, πριγκίπισσα Λεονόρ.

Ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Ισπανίας το βράδυ του Σαββάτου καθώς η 45χρονη βασίλισσα μαζί με την 79χρονη πεθερά της, τον βασιλιά Φελίπε και τις πριγκίπισσες Λεονόρ και Σοφία πήγαιναν να δειπνήσουν σε εστιατόριο στην πρωτεύουσα της Μαγιόρκα. Μαζί τους ήταν η μεγαλύτερη αδελφή του βασιλιά, η 54χρονη πριγκίπισσα Ελένα με τον 20χρονο γιο της, Φελίπε και την 17χρονη κόρη της, Βικτόρια.

Η «ένταση» που είχε δημιουργηθεί πριν τέσσερις μήνες μεταξύ της βασίλισσα Λετίθια και της πεθεράς της έγινε πρωτοσέλιδο όχι μόνο στα ισπανικά μέσα ενημέρωσης αλλά και στον διεθνή Τύπο. Αφορμή υπήρξε ένα βίντεο που δόθηκε στην δημοσιότητα και έδειχνε τις δύο γυναίκες να έχουν έντονη συνομιλία μέσα στον καθεδρικό ναό την Κυριακή του Πάσχα των Καθολικών. Όπως έγινε αργότερα γνωστό η βασίλισσα προσπάθησε να εμποδίσει την πεθερά της να αφήσει κάποια μέσα ενημέρωσης να φωτογραφίσουν τις πριγκίπισσες Λεονόρ και Σοφία.

Doña Sofía es humillada en público por la Princesa Leonor y desplante de la Reina Letizia Video


Τότε, ο βασιλιάς Φελίπε επενέβη και ηρέμησε τα πνεύματα μεταξύ της συζύγου του και της μητέρας του. Η πρώην συνάδελφος της βασίλισσας Λετίθια, Ίμμα Αγκιλάρ, είχε δηλώσει σε τηλεοπτική εκπομπή πως το συμβάν δημιουργήθηκε επειδή η Λετίθια «είναι πολύ αφοσιωμένη στην φροντίδα των παιδιών της, θέλει να προστατεύει την εικόνα τους και ανησυχεί για το ποιος φωτογραφίζει τις κόρες της».

Ο βασιλιάς Φελίπε γνώρισε την Λετίθια τον Νοέμβριο του 2002 και το 2003, μόλις λίγους μήνες αφότου η δημοσιογράφος είχε προαχθεί σε παρουσιάστρια ειδήσεων στο κρατικό κανάλι της Ισπανίας, εγκατέλειψε την δουλειά της και αρραβωνιάστηκε με τον Φελίπε. Εγγονή ενός οδηγού ταξί, κόρη ενός δημοσιογράφου και μιας νοσοκόμας, η βασίλισσα Λετίθια, ήταν πριν τον γάμο της με τον Ισπανό γαλαζοαίματο μια «κοινή θνητή», που φοίτησε σε δημόσια σχολεία και σπούδασε ηλεκτρονική δημοσιογραφία σε πανεπιστήμιο της Μαδρίτης.

Δείτε βίντεο: Βασίλισσα Λετίθια: Η συμφιλίωση με την Ελληνίδα πεθερά της και οι κοινές διακοπές στη Μαγιόρκα
Βασίλισσα Λετίθια: Η συμφιλίωση με την Ελληνίδα πεθερά της και οι κοινές διακοπές στη Μαγιόρκα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης