Βασίλισσα Λετίθια: Ποζάρει με την Ελληνίδα πεθερά της μετά την «ένταση» στη σχέση τους

Βασίλισσα Λετίθια: Ποζάρει με την Ελληνίδα πεθερά της μετά την «ένταση» στη σχέση τους

Όλα «μέλι-γάλα» πλέον στη σχέση της βασίλισσας της Ισπανίας με την ελληνικής καταγωγής πεθερά της, μετά την αντιπαράθεση που είχαν οι δύο γυναίκες την περασμένη Κυριακή στον καθεδρικό ναό της Μαγιόρκα

letis
Παρελθόν φαίνεται πλέον πως αποτελεί η «ένταση» που δημιουργήθηκε μεταξύ της βασίλισσας της Ισπανίας Λετίθια και της ελληνικής καταγωγής πεθεράς της, τέως βασίλισσας Σοφίας. Πριν μία εβδομάδα, την Κυριακή του Πάσχα των Καθολικών, τον γύρο των διεθνών ΜΜΕ έκανε ένα βίντεο στο οποίο οι δύο γυναίκες έχουν μια έντονη συνομιλία μέσα στον καθεδρικό ναό στη Μαγιόρκα.

Στο βίντεο η τέως βασίλισσα Σοφία πόζαρε χαμογελαστή με τις δύο εγγονές της, τη 12χρονη Λεονόρ και τη 10χρονη Σοφία μέχρι που εμφανίστηκε η Λετίθια και προσπάθησε να πιάσει το χέρι της μεγαλύτερης κόρης της, που εκείνη τη στιγμή το κρατούσε η 79χρονη γιαγιά της ενώ είχε μια έντονη συνομιλία με την πεθερά της. Η 12χρονη διάδοχος του θρόνου, φανερά ενοχλημένη έσπρωξε το χέρι της βασίλισσας και της γιαγιάς της και ο βασιλιάς Φελίπε παρενέβη για να ηρεμήσει τα πνεύματα μεταξύ της μητέρας του και της συζύγου του.

Αν και αρχικά δεν είχε γίνει γνωστός ο λόγος της έντασης μεταξύ νύφης και πεθεράς, η Imma Aguilar, πρώην συνάδελφος της βασίλισσας της Ισπανίας, δήλωσε σε εκπομπή της ισπανικής τηλεόρασης πως η βασίλισσα Λετίθια προσπάθησε να εμποδίσει την πεθερά της να αφήσει κάποια μέσα ενημέρωσης να φωτογραφίσουν τις πριγκίπισσες Λεονόρ και Σοφία.

Πάντως, μετά την διεθνή έκταση που πήρε το συμβάν μετά από μία εβδομάδα οι δύο γυναίκες φαίνεται πως κατόρθωσαν να ξεχάσουν τις διαφορές τους. Το Σάββατο η Λετίθια και η πεθερά της μαζί με τον βασιλιά Φελίπε επισκέφθηκαν τον βασιλιά Χουάν Κάρλος στο νοσοκομείο της Μαδρίτης La Moraleja Hospital, όπου ο 80χρονος γαλαζοαίματος νοσηλεύεται μετά από επέμβαση στο γόνατο. Οι δύο γυναίκες πόζαραν χαμογελαστές για τους φωτογράφους έξω από το νοσοκομείο.

Αλλά και την Κυριακή η βασίλισσα Λετίθια μαζί με τον βασιλιά Φελίπε, τις δύο κόρες τους και την τέως βασίλισσα Σοφία πήγαν πάλι στο νοσοκομείο της Μαδρίτης και όλη η οικογένεια φρόντισε να ποζάρει ευδιάθετη μπροστά στις κάμερες και τους φωτογράφους ενώ η γιαγιά Σοφία κρατούσε από το χέρι τις δύο εγγονές της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης