ΗΠΑ: «Παραιτηθείτε όσοι εργάζεστε για τον Τραμπ»

ΗΠΑ: «Παραιτηθείτε όσοι εργάζεστε για τον Τραμπ»

Για την αμερικανική εφημερίδα «Washington Post» είναι ντροπή να δουλεύει κάποιος για τον Αμερικανό πρόεδρο

trump-putin-meeting232
«Eάν εργάζεστε για τον Τραμπ,παραιτηθείτε τώρα!. Είναι ντροπή να εργάζεστε γι΄αυτόν. Η συμπεριφορά του ήταν επαίσχυντη, επικίνδυνη, αδύναμη». «Ο Αμερικανός πρόεδρος συμπεριφέρεται σαν μαριονέτα του Ρώσου προέδρου». Ο διεθνής Τύπος ξεσπαθώνει κατά του Αμερικανού προέδρου με την αμερικανική εφημερίδα «Washington Post» να καλεί όλους όσοι εργάζονται γι΄αυτόν, να παραιτηθούν αμέσως.  

Ακόμη και οι άνθρωποι του προέδρου, η ομάδα του Τραμπ, έσπευσε -ανωνύμως βέβαια-να σχολιάσει την χθεσινή του εμφάνιση στο πλευρό του Ρώσου ομολόγου του, Βλαντιμίρ Πούτιν.



«Ο Ντόναλντ Τραμπ έδειχνε απίστευτα αδύναμος ενώ ο Πούτιν ήταν σαν πρωταθλητής», δηλώνει ένας αξιωματούχος του Τραμπ υπό καθεστώς ανωνυμίας, όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail. Ο Αμερικανός πρόεδρος δεν ήταν σωστά προετοιμασμένος για μία τέτοια συνάντηση,προσθέτει η ίδια πηγή.

Αλλά και ο επικεφαλής της πλειοψηφίας των Ρεπουμπλικανών στη Γερουσία , Μιτς ΜακΚόνελ, ένα από τα πρωτοκλασάτα στελέχη του κόμματος,εξέφρασε την οργή του για τη στάση που κράτησε ο Τραμπ διαμηνύοντας ότι «η Ρωσία δεν είναι φίλος μας».

Κλείσιμο


Την ίδια ώρα, αρθρογράφος της εφημερίδας «USA TODAY» ζητά από τον Αμερικανό πρόεδρο να σταματήσει να είναι «μαριονέτα» του Ρώσου προέδρου. «Αγαπητέ Ντόναλντ Τραμπ», ξεκινά το επίμαχο άρθρο, «σταματήστε να συμπεριφέρεστε σαν "μαριονέτα" του Πούτιν. Κάντε την δουλειά σας», συνεχίζει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης