Νότια Αφρική: Nεκρή από τροχαίο βρέθηκε... ζωντανή σε ψυγείο νεκροτoμείου

feetmorgue002

Σύμφωνα με το ειδικό παραϊατρικό προσωπικό που την παρέλαβε με το ασθενοφόρο μετά το τροχαίο, η γυναίκα, δεν έδειχνε «καμία ένδειξη ζωής» 

Μπορεί να ακούγεται απίστευτο, αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι δεν είναι και αληθινό!

Μια γυναίκα που είχε διαπιστωθεί από ειδικό παραϊατρικό προσωπικό ότι ήταν νεκρή μετά από ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα στη Νότιο Αφρική αναρρώνει στο νοσοκομείο, αφού, τελικά, βρέθηκε.... ζωντανή στο ψυγείο του νεκροτομείου.

Η γυναίκα, της οποίας τα στοιχεία δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, μεταφέρθηκε μετά το τροχαίο στο νεκροτομείο του Carletonville, στην επαρχία Gauteng, αφού, σύμφωνα με το ειδικό παραϊατρικό προσωπικό που την παρέλαβε με το ασθενοφόρο, δεν έδειχνε «καμία ένδειξη ζωής».

Αλλά όταν ένα μέλος του προσωπικού της μονάδας πήγε να ελέγξει το σώμα της γυναικάς στο ψυγείο...διαπίστωσε έκπληκτος ότι αναπνέει.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, η γυναίκα, μεταφέρθηκε κατευθείαν σε νοσοκομείο, όπου και αναρρώνει, ενώ οι ειδικοί διερευνούν το λάθος που συνέβη.

Η εταιρεία ασθενοφόρων, που την παρέλαβε από τον τόπο του δυστυχήματος και που διαπίστωσε και το θάνατό της, επιμένει ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις αμέλειας.

«Αυτό δεν συνέβη επειδή το προσωπικό δεν είναι κατάλληλα εκπαιδευμένο», δήλωσε ο διευθυντής της επιχείρησης, Distress Alert, σύμφωνα με την TimesLive.

Ο ίδιος ανέφερε ότι το προσωπικό ακολούθησε κατά γράμμα το πρωτόκολλο όταν την παρέλαβε και την εξέτασε, όπως στην αναζήτηση ενδείξεων παλμού και αναπνοής και βάσει αυτών κατέληξε στο γεγονός ότι ήταν νεκρή.

ΣΧΟΛΙΑ

διπλό καλό

από μαύρη θα έγινε άσπρη από το κρύο.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

patriot

Η Άγκυρα δέχτηκε επικρίσεις από συμμάχους της στο ΝΑΤΟ για την αγορά του αμυντικού αντιπυραυλικού συστήματος S-400 από τη Ρωσία που προτίθεται να κάνει, κάτι που θα έθετε σε κίνδυνο την αγορά των μαχητικών αεροσκαφών F-35

tramp-poutin-ball01

Ο Πούτιν αφού ευχαρίστησε τον Τραμπ για τα καλά του λόγια αναφορικά με τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, δώρισε την επίσημη μπάλα του Μουντιάλ στον αμερικανό ομόλογό του

trump_putinmess

Πούτιν: Αντιμετωπίζουμε νέες προκλήσεις, ο ψυχρός πόλεμος έχει τελειώσει - Καμία ανάμιξη στις εκλογές των ΗΠΑ - Τράμπ: Θα ανοίξουμε νέους δρόμους για να ευνοήσουμε τη σταθερότητα και την ειρήνη στον κόσμο μας

11
TrumpPutin

"Η σχέση μας με τη Ρωσία είναι τεταμένη λόγω των όλων αυτών των πολύ κακόβουλων ενεργειών για τις οποίες αρνείται να εγκαλέσει τη Ρωσία. Μολονότι οι σχέσεις ήταν κακές κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου, τουλάχιστον τότε η προεδρία των ΗΠΑ δεν ήταν προπαγανδιστικό όργανο του Κρεμλίνου", έγραψε στο Twitter ο Δημοκρατικός βουλευτής Γκρέγκορι Μικς