Νότια Αφρική: Nεκρή από τροχαίο βρέθηκε... ζωντανή σε ψυγείο νεκροτoμείου

feetmorgue002

Σύμφωνα με το ειδικό παραϊατρικό προσωπικό που την παρέλαβε με το ασθενοφόρο μετά το τροχαίο, η γυναίκα, δεν έδειχνε «καμία ένδειξη ζωής» 

Μπορεί να ακούγεται απίστευτο, αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι δεν είναι και αληθινό!

Μια γυναίκα που είχε διαπιστωθεί από ειδικό παραϊατρικό προσωπικό ότι ήταν νεκρή μετά από ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα στη Νότιο Αφρική αναρρώνει στο νοσοκομείο, αφού, τελικά, βρέθηκε.... ζωντανή στο ψυγείο του νεκροτομείου.

Η γυναίκα, της οποίας τα στοιχεία δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, μεταφέρθηκε μετά το τροχαίο στο νεκροτομείο του Carletonville, στην επαρχία Gauteng, αφού, σύμφωνα με το ειδικό παραϊατρικό προσωπικό που την παρέλαβε με το ασθενοφόρο, δεν έδειχνε «καμία ένδειξη ζωής».

Αλλά όταν ένα μέλος του προσωπικού της μονάδας πήγε να ελέγξει το σώμα της γυναικάς στο ψυγείο...διαπίστωσε έκπληκτος ότι αναπνέει.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, η γυναίκα, μεταφέρθηκε κατευθείαν σε νοσοκομείο, όπου και αναρρώνει, ενώ οι ειδικοί διερευνούν το λάθος που συνέβη.

Η εταιρεία ασθενοφόρων, που την παρέλαβε από τον τόπο του δυστυχήματος και που διαπίστωσε και το θάνατό της, επιμένει ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις αμέλειας.

«Αυτό δεν συνέβη επειδή το προσωπικό δεν είναι κατάλληλα εκπαιδευμένο», δήλωσε ο διευθυντής της επιχείρησης, Distress Alert, σύμφωνα με την TimesLive.

Ο ίδιος ανέφερε ότι το προσωπικό ακολούθησε κατά γράμμα το πρωτόκολλο όταν την παρέλαβε και την εξέτασε, όπως στην αναζήτηση ενδείξεων παλμού και αναπνοής και βάσει αυτών κατέληξε στο γεγονός ότι ήταν νεκρή.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

διπλό καλό

από μαύρη θα έγινε άσπρη από το κρύο.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

maik_pen708

«Θα παραμείνουμε στην περιοχή και θα συνεχίσουμε τον αγώνα» είπε ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ μια ημέρα μετά την αιματηρή επίθεση αυτοκτονίας που σημειώθηκε εναντίον του διεθνούς συνασπισμού του οποίου ηγούνται οι ΗΠΑ