Βρετανία: Έως και δύο χρόνια φυλακή για τους «σάτυρους» που τραβούν βίντεο κάτω από φούστες γυναικών

upskirting

Οι αλλαγές στη βρετανική νομοθεσία προβλέπουν βαριές συνέπειες για όσους επιδίδονται στην διεστραμμένη πρακτική

Έως και δύο χρόνια φυλακή αντιμετωπίζουν πλέον στη Βρετανία οι σάτυροι που προσεγγίζουν σε δημόσιους χώρους γυναίκες και, εν αγνοία των θυμάτων τους, επιχειρούν να τραβήξουν βίντεο κάτω από τις φούστες ή τα φουστάνια τους.

Σύμφωνα με τη νέα βρετανική νομοθεσία, το «upskirting» - όπως ονομάζεται στο εξωτερικό η παράνομη πρακτική - θα έχει ως συνέπεια ο δράστης, εφόσον βρεθεί ένοχος, να ενταχθεί στο αρχείο των καταδικασμένων για σεξουαλικά αδικήματα.

Όπως αναφέρει σε άρθρο της η Daily Mail, τα κρούσματα upskirting έχουν αυξηθεί κατακόρυφα τα τελευταία χρήση, με την εξάπλωση των κινητών τηλεφώνων και την ανάπτυξη τεχνολογίας που επιτρέπει την καταγραφή βίντεο υψηλής ευκρίνειας αθόρυβα, έξυπνα και γρήγορα. Τα μέρη που φαίνονται να προτιμούν οι «σάτυροι» στη Βρετανία (και όχι μόνο) είναι φυσικά τα μέσα μαζικής μεταφοράς, οι χώροι συναυλιών και τα εμπορικά καταστήματα με πολύ κόσμο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, μέχρι σήμερα στη Βρετανία, πολλά άτομα που επιδίδονταν στην συγκεκριμένη πρακτική τη «γλίτωναν» αφού δεν υπήρχε συγκεκριμένο αδίκημα στη νομοθεσία που να επιτρέπει τη δίωξή τους.

Οι νόμοι για την ηδονοβλεψία αφορούσαν κυρίως σε άτομα που έκρυβαν κάμερες σε δοκιμαστήρια ή δημόσιες τουαλέτες και δεν μπορούσαν να εφαρμοστούν στις συγκεκριμένες περιπτώσεις, όπου το αδίκημα συχνά λαμβάνει χώρα σε κοινή θέα.

ΣΧΟΛΙΑ (5)

Μέχρι τελικής αλλαγης

Αραγε έχει μείνει κανένας πραγματικός αντρας;

A

Οι πραγματικοί άντρες, ηλίθιε, δεν κοιτάνε κάτω από τις φούστες γυναικών λες και μόλις άρχισαν την πρώτη γυμνασίου! Αλλά τί να ξέρεις εσύ.

Hanky- Panky

Κάθε χρόνο έχουμε 150.000 εκτρώσεις , 90.000 γεννήσεις , κατανάλωση 1.000.000 χαπακια τύπου Viagra , 12.500.000 συνευρέσεις με εκδιδόμενες..... Όσον αφορά τα upskirts , μάλλον οι διάφοροι επιτήδειοι πωλούν τίς φωτογραφίες στο διαδίκτυο. Μία μικρή έρευνα θά τό πιστοποιήσει. Πραγματικοί άνδρες τίς βλέπουν προφανώς , άλλωστε σε αυτό στηρίζεται καί η επιτυχία τής μίνι φούστας , καί τής σούπερ μίνι φούστας.....!!!! Βέβαια , οι μη άνδρες , δέν μπορούν να καταλάβουν καί απορούν..!!!

Λάκη

Για την ακρίβεια αγάμητοι άνδρες

ψιτ εσύ!

Μην εξισώνεις τον άντρα με τον αυνάνα!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης