Η Βιέννη είναι μία από τις υποψήφιες πόλεις για τυχόν ενδεχόμενη σύνοδο κορυφής ανάμεσα στον ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν και τον αμερικανό ομόλογό του Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε σήμερα σε δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.
Η δήλωση ανοίγει εκ νέου τη συζήτηση για συνάντηση των δύο ηγετών.
Τον περασμένο μήνα, ο Πούτιν δήλωσε ότι η προτεινόμενη συνάντηση κορυφής με τον Τραμπ αντιμετωπίζει προβλήματα και έχει παγώσει.
Τον Μάρτιο, ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ είχε δηλώσει ότι οι δύο ηγέτες θα συναντηθούν σήμερα. Όμως, οι σχέσεις των δύο χωρών, που ήταν ήδη κακές, επιδεινώθηκαν, μετά τη σύγκρουση στη Συρία και τη δηλητηρίαση ενός ρώσου πρώην διπλού κατασκόπου στη Βρετανία.
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.