Σάλος για τον πρόεδρο του Περού και το «έτσι είναι η ζωή» για γυναίκα που της έβαλε φωτιά άνδρας που την παρενοχλούσε

Σάλος για τον πρόεδρο του Περού και το «έτσι είναι η ζωή» για γυναίκα που της έβαλε φωτιά άνδρας που την παρενοχλούσε

Η άτυχη Έιβι Αγκρέντα δέχθηκε την επίθεση τον περασμένο Απρίλιο

perou-president-1
Σάλος έχει προκληθεί στο Περού από το σχόλιο που έκανε ο πρόεδρος της χώρας Μάρτιν Βιζκάρα για την περίπτωση της Έιβι Αγκρέντα, η οποία έχασε τη ζωή της μετά την επίθεση που δέχθηκε από άνδρα που την παρενοχλούσε.

Η επίθεση σε βάρος την Αγκρέντα από τον Κάρλος Χουάλπα έγινε τον περασμένο Απρίλιο. Ο Χουάλπα είχε φωνάξει στην άτυχη γυναίκα «αν δεν θα είσαι δική μου, δεν θα είσαι κανενός» πριν να τη «λούσει» με βενζίνη και να της βάλει φωτιά με αποτέλεσμα να υποστεί εγκαύματα στο 60% του σώματός της και τελικά να χάσει τη μάχη για τη ζωή.

Αν και ο Βιζκάρα συλληπήθηκε την οικογένεια της άτυχης γυναίκας και ζήτησε την ποινή των ισοβίων για τον δολόφονο, εντούτοις συμπλήρωσε - προκαλώντας οργή - ότι «ορισμένες φορές έτσι είναι η ζωή και πρέπει να το αποδεχτούμε»!

«Όχι κύριε Μάρτιν Βιζκάρα, δεν είναι έτσι η ζωή» απάντησε μέσω Twitter η πρώην υποψήφια πρόεδρος και επικεφαλής του αριστερού κόμματος Nuevo Peru, Βερόνικα Μεντόζα.

Το περασμένο Σάββατο σημειώθηκαν επεισόδια όταν μέλη του κινήματος κίνημα NiUnaMenos για τα δικαίωματα των γυναικών διαδήλωσαν έξω από το δικαστικό μέγαρο της πρωτεύουσας του Περού ζητώντας δικαιοσύνη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης