Μέγκαν Μαρκλ: Δυστυχώς, ο πατέρας μου δεν θα παρευρεθεί στον γάμο μας

harry_meghann_arthrooo

Έκαναν τον πριγκιπικό γάμο... σαπουνόπερα: Πώς η οικογένεια της Μέγκαν επισκιάζει το γεγονός και γιατί το παλάτι του Μπάκιγχαμ απέτυχε επικοινωνιακά να αντιμετωπίσει τους συγγενείς της νύφης;

Σε σαπουνόπερα εξελίσσεται ο γάμος της χρονιάς με τους συγγενείς της μέλλουσας Δούκισσας του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ να έχουν προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση φέροντας σε δύσκολη θέση τον γαμπρό, πρίγκιπα Χάρι και τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ. Μέχρι στιγμής, ο πατέρας της νύφης, Τόμας, ο ετεροθαλής αδερφός της, Τόμας τζούνιορ και η ετεροθαλής αδερφή της, Σαμάνθα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να επισκιάσουν τον πριγκιπικό γάμο του Σαββάτου.

Πώς όμως είναι δυνατόν τα βρετανικά ανάκτορα να μην μπορούν, τουλάχιστον επικοινωνιακά, να αντιμετωπίσουν τα απρόοπτα ενόψει του γάμου;

Από επικοινωνιακής πλευράς, τα ανάκτορα δεν ήταν κατάλληλα προετοιμασμένα για να χειριστούν σωστά το θέμα. 

Ο πατέρας της νύφης με ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα και σοβαρά προβλήματα υγείας υποβλήθηκε σε επέμβαση στην καρδιά λίγες ώρες πριν από το γάμο. Η Μέγκαν βρίσκει παρηγοριά στη μοναχική μητέρα της, η οποία, όπως όλα δείχνουν, θα την παραδώσει στο γαμπρό, πρίγκιπα Χάρι.

harry_meghann2

harry_meghann4Στο μεταξύ, η ετεροθαλής αδελφή της στάζει δηλητήριο όπου βρεθεί κι όπου σταθεί για τη νύφη.

Πρώτα τα σκαμπανεβάσματα στη συμπεριφορά του πατέρα της, Τόμας Μαρκλ αν θα παραδώσει τη νύφη στο γαμπρό... Στη συνέχεια η δήλωση ότι έπρεπε να υποβληθεί σε επέμβαση στην καρδιά και μετά το τροχαίο της ετεροθαλούς αδερφής της που θυμίζει λίγο Νταϊάνα.

Είχαν προηγηθεί τα δηλητηριώδη γράμματα του ετεροθαλούς αδερφού της προς τον πρίγκιπα Χάρι στα οποία «έθαβε» την αδερφή του.

Η οικογένεια της Μέγκαν Μαρκλ έρχεται να «κλέψει» την παράσταση από τη νύφη, λίγα 24ωρα πριν από τον βασιλικό γάμο της χρονιάς. Μήπως οι συγγενείς της θέλουν να βρίσκονται στο επίκεντρο για να μπορέσουν να καρπωθούν ένα μέρος από τα φώτα που πέφτουν πάνω στη Μέγκαν; Τις τελευταίες δύο εβδομάδες, πάντως, η οικογένεια της μέλλουσας συζύγου του πρίγκιπα Χάρι είναι ξανά πρώτο θέμα στα βρετανικά tabloids.Όχι μόνο εξαιτίας της εγχείρησης καρδιάς στην οποία υποβλήθηκε ο πατέρας της νύφης. Κυρίως γιατί η ετεροθαλής αδερφή της, Σαμάνθα, εκείνη που έβαλε τον πατέρα τους να στήσει φωτογράφιση με παπαράτσι, υποστηρίζει τώρα ότι έπεσε θύμα τροχαίου και έσπασε τον αστράγαλό της. Το θέμα είναι πως έγινε αυτό το τροχαίο. Η ίδια υποστήριξε πως συνέβη εξαιτίας ενός παπαράτσι που την κυνηγούσε για να βγάλει φωτογραφία.

harry_meghann5


Πρώτα ξεκίνησε ο ετεροθαλής αδερφός της ο οποίος δεν έχει λάβει πρόσκληση για το γάμο 

Ο πρίγκιπας Χάρι έλαβε ένα γράμμα από τον ετεροθαλή αδελφό της Μέγκαν, Τόμας Μαρκλ τζούνιορ,ο οποίος «έθαβε» τη μέλλουσα νύφη και τον προειδοποιούσε ότι ο γάμος τους θα είναι το μεγαλύτερο λάθος.

«Η Μέγκαν είναι ματαιόδοξη, ρηχή και κοροιδεύει τη βασιλική οικογένεια»,γράφει, μεταξύ άλλων, στο γράμμα του.

Ο Τόμας δεν έχει τις καλύτερες σχέσεις με τη νύφη

Επικαλούμενος ότι γνωρίζει πολύ καλά την αδερφή του,ο 51χρονος Τόμας ζήτησε από το κοκκινομάλλη πρίγκιπα Χάρι να το ξανασκεφτεί και να μην ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με την Μέγκαν.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του σε βρετανική εφημερίδα, ο 51χρονος Τόμας είχε υποστηρίξει ότι η Μέγκαν«έχει ξεχάσει τις ρίζες της» κι «έχει γυρίσει την πλάτη στην οικογένειά της».

harry_meghann6


Στη συνέχεια ο πατέρας της ο οποίος τη μία έλεγε πως θα την παραδώσει στο γαμπρό και στη συνέχεια το έπαιρνε πίσω

Η Μέγκαν Μάρκλ, όμως, επιβεβαίωσε, σήμερα ημέρα Πέμπτη, ότι ο πατέρας της δεν θα είναι παρών στο γάμο της, εξαιτίας της χειρουργικής του επέμβασης στην καρδιά, λέγοντας ότι «ο πατέρας της δεν θα παρευρεθεί στο γάμο της, ελπίζοντας ότι θα του δοθεί ο χώρος που του χρειάζεται για να επικεντρωθεί στην υγεία του».

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε:

«Δυστυχώς, ο πατέρας μου δεν θα παρευρεθεί στο γάμο μας, πάντα φροντίζω τον πατέρα μου και ελπίζω ότι θα του δοθεί ο χώρος που χρειάζεται για να επικεντρωθεί στην υγεία του», συμπληρώνοντας:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους προσέφεραν γενναιόδωρα μηνύματα υποστήριξης. Επίσης θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι τόσο ο Χάρι όσο και εγώ ανυπομονούμε να μοιραστούμε μαζί σας το Σάββατο την ιδιαίτερη μέρα μας».

Και μετά ήρθε κι έδεσε το... γλυκό με την ετεροθαλή αδερφή της Μέγκαν 

Η Σαμάνθα ήταν αυτή που βοήθησε τον πατέρα τους να στήσουν τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν οι παπαράτσι για να δείξουν τις προετοιμασίες του ενόψει του γάμου. Και όταν ο πατέρας τους έκανε την επέμβαση στην καρδιά, η Σαμάνθα διέψευσε τις φήμες ότι το παλάτι του Κένσινγκτον (επίσημη κατοικία του πρίγκιπα Χάρι και σύντομα της Μέγκαν Μαρκλ) έστειλε βοήθεια στον 73χρονο Τόμας. «Αν ήταν έτσι δεν θα έμενε στο σπίτι του, θα είχε ένα καλό αυτοκίνητο και ασφάλεια»,δήλωσε στην εφημερίδα «Sun« Η Σαμάνθα υποστήριξε πως εκείνη τον… συντηρεί οικονομικά και πως έχει τις αποδείξεις από τα χρήματα που του έστειλε για τις ανάγκες του.

«Είναι απεγνωσμένος για βοήθεια. Ανησυχώ βαθύτατα για εκείνον. Είναι τελείως μόνος του» υποστήριξε. Ισχυρίστηκε επίσης ότι ο πατέρας της μπήκε στο νοσοκομείο… «ανώνυμα» για να μην τον καταλάβουν οι φωτογράφοι.

harry_meghann3


Τα επικοινωνιακά φάουλ των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ

1. Πώς το Παλάτι χειρίστηκε από επικοινωνιακής τόσο άσχημα την κατάσταση;

Αναμφισβήτητα δεν υπάρχει ούτε ένας στον πλανήτη με περισσότερη εμπειρία στο θέμα της διοργάνωσης γάμων και εκδηλώσεων από τα βασιλικά ανάκτορα.Πώς και δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τα προβλήματα που υπήρχαν στη σύνθετη οικογένεια της νύφης Μέγκαν Μαρκλ;

Το Παλάτι δεν εκτίμησε τις συνέπειες που θα μπορούσε να έχει ο γάμος του Πρίγκιπα Χάρι με μια κοινή θνητή από διαφορετική κουλτούρα και τάξη.

2. Γιατί κανείς δεν έλαβε υπόψη τις ιδιαίτερες σχέσεις της νύφης με την οικογένειά της;

Ακόμη και με μία απλή αναζήτηση στο Διαδίκτυο θα μπορούσε κανείς να προνοήσει ότι ο ετεροθαλής αδερφός και η ετεροθαλής αδερφή της θα επιχειρούσαν να σπιλώσουν την εικόνα της νύφης. Ο Τόμας και η Σαμάνθα δεν είχαν καλές σχέσεις με την Μέγκαν. Τι ήταν αυτό που σταμάτησε τα βρετανικά Ανάκτορα; Ανικανότητα; Υπερευαισθησία; Ή μήπως το ίδιο το ζευγάρι πιστεύει ότι μπροστά στην αγάπη τους, όλα αυτά δεν έχουν καμία σημασία;

3. Γιατί η μητέρα της Μέγκαν βρέθηκε την τελευταία στιγμή...στο πλευρό της κόρη της;

Όπως κάθε μητέρα της νύφης, έτσι και η Ντόρια είναι βασική φιγούρα στο γάμο.

Δεν είναι λίγο παράξενο που βρέθηκε στη Βρετανία μόλις τρεις ημέρες πριν από τη μεγάλη μέρα; Δεν παντρεύεται κάθε μέρα η κόρη σου ένα πρίγκηπα.

4. Για ποιο λόγο το παλάτι να προσκαλέσει λίγα μέλη της οικογένειας της νύφης;

Ξέρουν ότι οι γονείς της είναι χωρισμένοι και δεν έχουν καλές σχέσεις. Αλλά η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας είναι εξοικειωμένη με το σενάριο αυτό και ξέρουν πως να εξομαλύνουν προβληματικές σχέσεις. Στην περίπτωση αυτή δεν κούνησαν ούτε το μικρό τους δακτυλάκι.

ΣΧΟΛΙΑ (11)

fm

Όλα του γάμου δύσκολα!

Υψηλής ποιότητας γονίδιά

Μαύροι , παχύσαρκοι , διαλυμένοι ως οικογένεια που τρώγονται μεταξύ τους

Λελος

Go back madame Markle

Αννα

Μπράβο στο ζευγάρι!Και ειδικά στην Μέγκαν!Παντρεύεται έναν περιζήτητο εργένη,έχοντας ξεπεράσει κάθε τι αρνητικό στο περιβάλλον της.Ζωντανη απόδειξη ότι το πεπρωμένο μεταβάλλεται και δεν είναι δεδομένο κι επιβεβλημένο από την γέννηση μας.Η μητέρα της αξίζει συγχαρητήρια γιατί όπως φαίνεται έχει κάνει τα πάντα για την κόρη της κρατοντας μια διακριτική στάση.Ντροπη στην οικογένεια του πατέρα.Μαλλον για φιλική _αφιλη συμμετοχή δείχνουν.

Δώσε θάρρος

Στο χωριάτη να ανέβει στο κρεβάτι. Δεν ήταν τυχαίο που οι παλιοί βασιλείς παντρευόταν μόνο μεταξύ τους. Ήξεραν να κρατήσουν ένα επίπεδο. Το κακό ξεκίνησε με το Ρενέ του Μονακό

Royal blood

Σωστός.

m

λάθος κάνετε. ίσα ίσα που επίτηδες έχουν αφήσει όλο το παρασκήνιο να συντηρείται ελεύθερα. ώστε να έχουν πάτημα αργότερα να πουν αργότερα εάν χρειαστεί ότι "ορίστε ποιά ήταν η κυρία, ο πρίγκηπας ήταν το θύμα". ο γάμος αυτός βασίζεται αποκλειστικά και μόνο στην ερωτική έλξη μεταξύ τους. δεν ξέρω αν θα κάνουν παιδιά η όχι - μου φαίνεται τραβηγμένο πολύ να γεννηθεί μαύρο παιδί μέλος του βασιλικού οίκου της Αγγλίας. όταν όμως παρέλθει η ερωτική έλξη, τότε είναι προφανές ότι οι τεράστιες διαφορές μεταξύ τους θα τους οδηγήσουν σε ρήξη. η κοπέλα δεν κάνει για τον πρίγκηπα, είναι φανερό σε όλους. ωστόσο αυτοί έχουν το ελεύθερο να κάνουν τις επιλογές τους!

kyriakos

Φανταστείτε από τι μπουρδελο οικογένεια είναι! Αδερφός κι αδερφή την κατηγορούν για πονηριά κι ο πατέρας πάει να βγάλει λεφτά από την κόρη του, ΠΡΙΝ αυτή πάει στην εκκλησία. Τώρα θα μου πείτε "Γιατί; Είναι καλύτερη η οικογένεια του γαμπρού;" Δύσκολη η απάντηση.

Vas

Κυριολεκτικα με το βρακι της μονο θα την παρει

ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ

Τι την θές την καμπαρετζού; Παενε αγορι μου στο game of love να βρεις κοριτσι απο σπιτι

Σωστα....

Έχει κ ελληνίδες που κατεβάζουν 3 πιτόγυρα 2 πατάτες κ 3 κόκα κόλα στην καθισιά.....κορμαρες... 70 κιλά κ πανω.....

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Yogo

Δεν πρόκειται για ετεροχρονισμένη αγγελία αλλά για ένα εύρημα, ένα Yugo GV το οποίο έμεινε κρυμμένο σε ένα γκαράζ εδώ και 31 χρόνια.

tusk_gallia

O πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου δήλωσε, επίσης, ότι η ΕΕ "είναι πρόθυμη να ακούσει" τις ιδέες του πρωθυπουργού της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον για το Brexit αν είναι "ρεαλιστικές" - Στην Γαλλία έχει φτάσει ο Αμερικανός πρέοδρος Ντόναλντ Τραμπ, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Μελάνια

190821163308_ladaniva

Πολλές είναι οι περιπτώσεις αυτοκινήτων που κατέγραψαν υψηλά ποσοστά πωλήσεων και έμειναν για πάντα στην ιστορία. Ορισμένα εξ αυτών παρέμειναν για πολλά χρόνια στη γραμμή παραγωγής, προσπαθώντας να καλύψουν τη μεγάλη ζήτηση. Ας δούμε 10 αυτοκίνητα που έμειναν ίδια και απαράλλαχτα  για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.

darya_turkia

Οριστική μοιάζει η αλλαγή προορισμού για το ιρανικό δεξαμενόπλοιο, καθώς εξειδικευμένος ναυτικός ιστότοπος προσδιορίζει σαν νέο προορισμό του τη Μερσίνα - Παραμένουν οι αμφιβολίες πάντως, καθώς στο Αυτόματο Σύστημα Ταυτοποίησης μπορεί να εισαχθεί οποιοσδήποτε προορισμός

23