Άστραψαν τα φλας για τη Μπριζίτ Μακρόν στα Ηλύσια Πεδία

Άστραψαν τα φλας για τη Μπριζίτ Μακρόν στα Ηλύσια Πεδία

Σικ και στα γαλάζια του ουρανού, από τη κορυφή μέχρι τα νύχια ντυμένη από επώνυμο οίκο, ενώ ο Εμμανουέλ Μακρόν φόρεσε κοστούμι των 450 ευρώ - Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας η παράδοση της γαλλικής προεδρίας από τον Φρανσουά Ολάντ στον Εμμανουέλ Μακρόν

Άστραψαν τα φλας για τη Μπριζίτ Μακρόν στα Ηλύσια Πεδία
Σικ και στα γαλάζια του ουρανού, από τη κορυφή μέχρι τα νύχια ντυμένη από επώνυμο οίκο, η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας περπάτησε στο κόκκινο χαλί για να οδηγηθεί στο κατώφλι του προεδρικού μεγάρου για την ορκωμοσία του συζύγου της Εμμανουέλ Μακρόν, ο οποίος παρέλαβε το αξίωμα του Προέδρου της Γαλλίας από τον Φρανσουά Ολάντ, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Γαλάζιο σακάκι - τζάκετ με μιλιτέρ αναφορές και φόρεμα στην ίδια απόχρωση από τον οίκο Louis Vuitton, που επέλεξε να συνδυάσει με nude γόβες και τσάντα, ενώ, σύμφωνα με πηγές του Reuters ο Εμμανουέλ Μακρόν φόρεσε κοστούμι των 450 ευρώ. Ξεχωρίζοντας από τους προκατόχους του, έκανε μια «φτηνή» αλλά αριστοκρατική επιλογή ενός μαύρου κοστουμιού. Κατά το δημοσίευμα, αξίζει μόνο να αναφέρουμε, ότι ο Φρανσουά Φιγιόν φορούσε κοστούμια που άγγιζαν τα 13.000 ευρώ! 

Οπως ορίζει το πρωτόκολλο -  όταν δεν υπάρχει απερχόμενη Πρώτη Κυρία - η Μπριζίτ Μακρόν έφθασε μόνη της στο προεδρικό μέγαρο, λίγη ώρα πριν τον σύζυγό της, 8ο πρόεδρο της γαλλικής δημοκρατίας, το πρωί της Κυριακής, για την ορκωμοσία.

Κατέβηκε από την μπερλίνα μάρκας Renault, ξανά μόνη της από την οδό Cler, στο 7ο διαμέρισμα του Παρισιού, όπου μένει το προεδρικό ζεύγος.

Τα φλας των φωτογράφων πήραν «φωτιά», καθώς πρόκειται για μια κυρία που έχει απασχολήσει πάρα πολύ τα Μέσα Επικοινωνίας. 
Κλείσιμο

Το ταγιέρ σχεδιάστηκε από τον Nicolas Ghesquière, καλλιτεχνικό διευθυντή του οίκου Louis Vuitton. Το ταγιέρ, καθώς και η τσάντα Vuitton που το συνόδευε της τα δάνεισε ο οίκος. Πρόκειται για τσάντα μοντέλο Capucines, την οποία η Μπριζίτ Μακρόν διαθέτει και φοράει ήδη σε όλα τα χρώματα. 






















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης