«Κατέρρευσε» η Χίλαρι στην τελετή της 11/9 - Έφυγε άρον άρον και υποβασταζόμενη

«Κατέρρευσε» η Χίλαρι στην τελετή της 11/9 - Έφυγε άρον άρον και υποβασταζόμενη

Μάρτυρες αναφέρουν πως «φαινόταν έτοιμη να λιποθυμίσει» - «Απλώς ζαλίστηκε από τη ζέστη», λέει το γραφείο τύπου της - «Νιώθω θαυμάσια», επιμένει η Κλίντον

«Κατέρρευσε» η Χίλαρι στην τελετή της 11/9 -  Έφυγε άρον άρον και υποβασταζόμενη
Άρον άρον φέρεται να αποχώρησε από την τελετή μνήμης για τα θύματα της 11ης Σεπτεμβρίου, όπου παρευρέθηκε σήμερα η Χίλαρι Κλίντον
, σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, λόγω ενός «ιατρικού επεισοδίου».

Η υποψήφια των Δημοκρατικών στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές στεκόταν δίπλα στον
Ντόναλντ Τραμπ
Κλείσιμο
και σε άλλους πολιτικούς, αποτίοντας φόρο τιμής στα αδικοχαμένα θύματα, όταν ξαφνικά έκανε μεταβολή και αποχώρησε κακήν κακώς από την εκδήλωση.

Σύμφωνα με μάρτυρες, απομακρύνθηκε από το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου συνοδεία των φρουρών της και έδειχνε έτοιμη να λιποθυμίσει τη στιγμή που έμπαινε μέσα στο βαν.

Ο ρεπόρτερ του Fox News, Rick Levanthal, επικαλούμενος ένα από τα άτομα που ήταν μπροστά στην σκηνή, μετέδωσε πως τα γόνατα της Αμερικανίδας πολιτικού λύγισαν όταν πήγε να κατέβει το πεζοδρόμιο, ενώ της έφυγε και το ένα παπούτσι τη στιγμή που έμπαινε στο όχημα.

Στη συνέχεια κυκλοφόρησε και σχετικό βίντεο που αποδεικνύει του λόγου το αληθές.


«Ζαλίστηκε λόγω της ζέστης» δήλωσε ο γραμματέας Τύπου της Δημοκρατικής υποψήφιας


Ο Nick Merrill, γραμματέας Τύπου της Χίλαρι Κλίντον, δήλωσε ότι η Δημοκρατική υποψήφια «ζαλίστηκε από τη ζέστη» κατά τη διάρκεια της τελετής και έτσι αποφάσισε να πάει στο διαμέρισμα της κόρης της, Τσέλσι, που ήταν κοντά. «Τώρα έχει συνέλθει και νιώθει πολύ καλύτερα», προσθέτει η ανακοίνωση.

Παρόλο που η Κλίντον έφυγε γύρω στις 9.30 (ώρα Νέας Υόρκης) από την τελετή, η ανακοίνωση του γραφείου τύπου της δεν ήρθε παρά 1,5 ώρα αργότερα, δίνοντας ακόμα περισσότερη τροφή στις φήμες.

Επίσης, όλο και περισσότεροι αυτόπτες μάρτυρες δηλώνουν πως τα συμπτώματα της πολιτικού ήταν πολύ χειρότερα από εκείνα που θα μπορούσε να προκαλέσει μια απλή ζαλάδα από τη ζέστη.
Κλίντον: «Νιώθω θαυμάσια»


Η υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος Χίλαρι Κλίντον δήλωσε σήμερα σε δημοσιογράφους ότι «νιώθει θαυμάσια» μετά την αδιαθεσία κι έξαψη που αισθάνθηκε κατά τη διάρκεια της τελετής μνήμης για τα θύματα των επιθέσεων της 11/9 στη Νέα Υόρκη, απ’ όπου αναγκάστηκε να αποχωρήσει νωρίτερα από το προβλεπόμενο.
Η πρώην υπουργός Εξωτερικών προέβη στις δηλώσεις αυτές καθώς έφευγε από την οικία της κόρης της Τσέλσι στο Μανχάταν, όπου μεταφέρθηκε μετά την αναχώρησή της από την τελετή.
Μόλις η τελετή ξεκίνησε σήμερα στο σημείο που βρισκόταν το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου, που βρέθηκε στο στόχαστρο των τρομοκρατών πριν από 15 χρόνια, επικρατούσε ηλιοφάνεια με σποραδικές νεφώσεις και η θερμοκρασία ήταν στους 26 βαθμούς κελσίου.
Ο βουλευτής του Δημοκρατικού Κόμματος στη Νέα Υόρκη, Τζο Κρόουλεϊ, υποστηρικτής της Κλίντον που ήταν παρών στην τελετή, είπε στο τηλεοπτικό δίκτυο MSNBC ότι η ατμόσφαιρα ήταν «αποπνικτική» κατά τη διάρκεια της τελετής.

Ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος Ντόναλντ Τραμπ έχει επανειλημμένα εκφράσει αμφιβολίες για την κατάσταση της υγείας της Χίλαρι Κλίντον και εάν εκείνη έχει τις «αντοχές» για να υπηρετήσει την χώρα της από την θέση της προέδρου των ΗΠΑ.

Τον Δεκέμβριο του 2012, η Χίλαρι Κλίντον υπέστη διάσειση και λίγο μετά εντοπίστηκε θρόμβος.
Σύμφωνα με μια έκθεση που δόθηκε στη δημοσιότητα από τον γιατρό της τον Ιούλιο, η «υγεία» της πρώην ΥΠΕΞ είναι «εξαιρετική» και εκείνη βρίσκεται «σε καλή φόρμα για να υπηρετήσει» στον Λευκό Οίκο.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας που εκφωνούσε σε προεκλογική της συγκέντρωση νωρίτερα αυτόν τον μήνα στο Κλίβελαντ, η Χίλαρι Κλίντον άρχισε να βήχει. Η ίδια τότε είχε πει: «Κάθε φορά που σκέφτομαι τον Τραμπ παθαίνω αλλεργία».
Το σημερινό ωστόσο επεισόδιο πυροδότησε ένα όργιο φημών ιδίως στο συντηρητικό στρατόπεδο με επίκεντρο την υγεία της. Υποστηρικτές του Ντόναλντ Τραμπ άρχισαν να αναρτούν μηνύματα στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter με θεωρίες σχετικά με την υγεία της αντιπάλου του μεγιστάνα με την ετικέτα #HillarysHealth (Η υγεία της Χίλαρι).

Δείτε φωτογραφίες


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης