Ο βασιλιάς Χάραλντ της Νορβηγίας «βασιλεύει» και στο Facebook!
Αγάπη, θρησκευτική ανοχή και αποδοχή ήταν τα εμβληματικά σημεία της συγκινητικής ομιλίας του 79χρονου βασιλιά Χάραλντ της Νορβηγίας που άγγιξε τις ευαίσθητες χορδές των χρηστών στο Facebook
Οι κήποι του παλατιού στο Όσλο δεν είναι ίσως το κατάλληλο σημείο για μια ομιλία στήριξης στους πρόσφυγες, στους ομοφυλόφιλους και στην θρησκευτική ανοχή και ο βασιλιάς Χάραλντ της Νορβηγίας δεν είναι ο άνθρωπος που θα περίμενε κανείς να μιλήσει για αυτά τα θέματα και μάλιστα, σε ένα βασιλικό πάρτι.
Και όμως, ο Νορβηγός μονάρχης, που επί 25 χρόνια είναι βασιλιάς και τον Φεβρουάριο θα γίνει 80 ετών, άφησε αρχικά άναυδους και στην συνέχεια, ενθουσιασμένους τους 1.500 καλεσμένους του, όταν πρόσφατα σε πάρτι στους κήπους του παλατιού επί πέντε λεπτά μίλησε με πάθος για την ανάγκη να στηριχθούν οι πρόσφυγες, οι ομοφυλόφιλοι, όσοι πιστεύουν στον θεό ή στον Αλλάχ και όσοι είναι άπιστοι.
Κλείσιμο
«Νορβηγοί είναι κορίτσια που αγαπούν κορίτσια, αγόρια που αγαπούν αγόρια και κορίτσια και αγόρια που αγαπούν ο ένας τον άλλον. Οι Νορβηγοί πιστεύουν στον θεό, στον Αλλάχ, στο σύμπαν ή σε τίποτα. Η Νορβηγία είναι εσείς. Η Νορβηγία είναι εμείς», ανέφερε κατά την διάρκεια της συγκινητικής ομιλίας του ο Νορβηγός μονάρχης, που τα διεθνή μέσα αναφέρουν ότι από εδώ και πέρα «βασιλεύει» και στο Facebook, αφού η ομιλία απέσπασε 80.000 likes και είχε περισσότερα από 3 εκατ. views με αποτέλεσμα να γίνει viral.
Η εκπρόσωπος Τύπου του παλατιού Marianne Hagen δήλωσε ότι το παλάτι έχει κατακλυστεί από αιτήματα ανθρώπων που ζητούν να μεταφραστεί η συγκεκριμένη ομιλία στην αγγλική γλώσσα ενώ σε επίσημη επίσκεψη που πραγματοποίησε ο βασιλιάς Χάραλντ αυτή την εβδομάδα στην Φινλανδία δέχθηκε αμέτρητα ερωτήματα για την δημοφιλή ομιλία του.
Στην Νορβηγία με πληθυσμό πέντε εκατομμύρια έφθασαν το 2015 30.000 πρόσφυγες, οι οποίοι ταξίδεψαν κυρίως με ποδήλατα από την Ρωσία, οι 5.500 εξ αυτών είναι από την Συρία. Η κεντροδεξιά κυβέρνηση συνασπισμού της χώρας έχει δεχθεί κριτική για την στάση της έναντι των προσφύγων και την τακτική της να στέλνει πίσω στην Ρωσία τους αιτούντες άσυλο.
Με ένα Gold και ένα Bronze βραβείο διακρίθηκε το bwincares.gr στα E-volution Awards της Boussias Events, επιβεβαιώνοντας την υψηλή ποιότητα εμπειρίας χρήστη και τον σύγχρονο σχεδιασμό που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τη WHY Agency.
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.
Με την ασφάλιση του σπιτιού σου έναντι των φυσικών καταστροφών προστατεύεις την περιουσία σου, τους αγαπημένους σου και τις πολύτιμες καθημερινές στιγμές σου, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζεις την ηρεμία και την πολύτιμη στήριξη που μπορεί να χρειαστείς σε ώρα ανάγκης.