Ανακαλούνται οι σοκολάτες Mars και Snickers από τη γερμανική και την ολλανδική αγορά

Ανακαλούνται οι σοκολάτες Mars και Snickers από τη γερμανική και την ολλανδική αγορά

Βρέθηκε σε ένα προϊόν κομμάτια πλαστικού - Η αμερικανική εταιρεία αποσύρει συγκεκριμένη παρτίδα των Mars, Snickers και Milky Way Minis


Στην ανάκληση των προϊόντων σοκολάτας Mars και Snickers προχωρά από την αγορά της Γερμανίας και της Ολλανδίας, η αμερικανική εταιρεία παρασκευής ζαχαρωτών, ζωοτροφών και άλλων ειδών διατροφής.

Ο λόγος που οδήγησε την εταιρεία σε αυτή την απόφαση είναι το γεγονός ότι βρέθηκε σε ένα προϊόν της κομμάτια πλαστικού και προκειμένου να επηρεαστεί περαιτέρω η φήμη της και να προκληθούν προβλήματα στους καταναλωτές, η Mars αποσύρει από την γερμανική αγορά όλα τα προϊόντα Mars, Snickers, Milky Way Minis, Miniatures καθώς και ορισμένες καραμέλες Celebrations των οποίων η ημερομηνία λήξης κυμαίνεται από τις 19 Ιουνίου 2016 έως τις 8 Ιανουαρίου 2017.

Σύμφωνα με το ολλανδικό πρακτορείο ειδήσεων ANP, το οποίο επικαλείται τη θυγατρική της Mars στην Ολλανδία, στη χώρα αυτή πραγματοποιείται επίσης ανάκληση των ίδιων προϊόντων.

«Θέλουμε να αποφύγουμε το ενδεχόμενο καταναλωτές που αγόρασαν κάποιο από τα προϊόντα αυτά να το καταναλώσουν», αναφέρει η Mars σε δήλωση που ανήρτησε στη γερμανική ιστοσελίδα της.Οι καταναλωτές που έχουν στην κατοχή τους τα εν λόγω προϊόντα καλούνται να επικοινωνήσουν με τη Mars, τηλεφωνικά ή μέσω Ίντερνετ.

Στην ανακοίνωση της Mars δεν αναφέρεται ο συνολικός όγκος των προϊόντων που ανακαλούνται ούτε οι οικονομικές επιπτώσεις που θα έχει η ανάκληση.

Σημειώνεται, ότι στο εργοστάσιό της στη δυτική Γερμανία, παράγονται περίπου 10 εκατ. σνακ καθημερινά.  
ΣΧΟΛΙΑ (2)

Epwnvmus

Δεν ειναι ανάγκη να πούμε ΠΟΥ θα καταλήξουν αυτές οι σοκολάτες.... ετσι;;

Γιώργος

Για πες μας, μεγάλε σοφέ, που θα καταλήξουν; Πάντως αποσύρθηκαν και από την ελληνική αγορά πολλές από τις παρτίδες Mars, Snickers κλπ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης