Οι Βρετανοί θέλουν το νέο βασιλικό μωρό να είναι η νέα... «πριγκίπισσα Νταϊάνα»!

Οι Βρετανοί θέλουν το νέο βασιλικό μωρό να είναι η νέα... «πριγκίπισσα Νταϊάνα»!

Πάνω από το 42% των Βρετανών αναζητούν πληροφορίες για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της Κέιτ Μίντλετον με την «λέξη - κλειδί» Νταϊάνα

Οι Βρετανοί θέλουν το νέο βασιλικό μωρό να είναι η  νέα... «πριγκίπισσα Νταϊάνα»!
Από μέρα σε μέρα η δούκισσα του Κέιμπριτζ θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της και οι Βρετανοί το περιμένουν με αγωνία, με κάποιους από τους φανατικούς οπαδούς της βασιλικής οικογένειας να έχουν ήδη κατασκηνώσει έξω από το St. Mary's Hospital στο Λονδίνο, εκεί που κατά πάσα πιθανότητα θα εισαχθεί για να γεννήσει η Κέιτ Μίντλετον.



Το ζευγάρι Κέιτ - Ουίλιαμ δεν έχει ανακοινώσει το φύλο του παιδιού, αλλά οι Βρετανοί έχουν ήδη εκδηλώσει τις προτιμήσεις τους και η Google τις αποκάλυψε! Η γιγάντια μηχανή αναζήτησης μέσω της εκπροσώπου της, Laurian Clemence, αποκάλυψε στον βρετανικό Τύπο ότι η επιθυμία των Βρετανών είναι το νέο βασιλικό μωρό να είναι κορίτσι και να ονομαστεί πριγκίπισσα Νταϊάνα!

Κλείσιμο


Συγκεκριμένα, με βάση τα στοιχεία της Google, ποσοστό μεγαλύτερο από 45% έχουν κάνει αναζητήσεις για την εγκυμοσύνη της Κέιτ Μίντλετον ρωτώντας αν η δούκισσα θα φέρει στον κόσμο ένα κορίτσι. Αλλά εκτός από το ό,τι οι θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας επιθυμούν μια αδελφή για τον μικρό πρίγκιπα Γεώργιο, θέλουν αυτή να πάρει το όνομα της αξέχαστης γιαγιάς της, πριγκίπισσας Νταϊάνας.

Αυτή είναι μια ακόμα αποκάλυψη που έκανε η εκπρόσωπος της Google, η οποία δήλωσε ότι οι «λέξεις -κλειδιά» που χρησιμοποιούν οι Βρετανοί στην αναζήτηση στοιχείων και πληροφοριών για τον ερχομό του νέου βασιλικού μωρού σε ποσοστό πάνω από 42% είναι οι: «Kate baby Diana» και «Royal baby Diana».

Σύμφωνα με την Google τα ονόματα που θα ήθελαν οι Βρετανοί να πάρει η νέα πριγκίπισσα της χώρας τους είναι κατά σειρά προτίμησης τα εξής: Νταϊάνα, Βικτόρια, Ελισάβετ, Αικατερίνη και Αλίκη. Το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας αναμένεται να έρθει στον κόσμο μέχρι τα τέλη Απριλίου και θα είναι τέταρτο στην διαδοχή του θρόνου, παραμερίζοντας στην πέμπτη θέση, τον αδελφό του πρίγκιπα Ουίλιαμ, πρίγκιπα Χάρι.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης