Θαυμαστές της Κέιτ Μίντλετον «στρατοπεδεύουν» έξω από το νοσοκομείο που θα γεννήσει!

Θαυμαστές της Κέιτ Μίντλετον «στρατοπεδεύουν» έξω από το νοσοκομείο που θα γεννήσει!

Στο νοσοκομείο St. Mary's Hospital, στο δυτικό Λονδίνο, καταφθάνουν ήδη οι φανατικοί θαυμαστές της δούκισσας του Κέιμπριτζ

Θαυμαστές της Κέιτ Μίντλετον «στρατοπεδεύουν» έξω από το νοσοκομείο που θα γεννήσει!
Παρόλο που η Κέιτ Μίντλετον δεν αναμένεται να γεννήσει το δεύτερο παιδί της νωρίτερα από την επόμενη εβδομάδα, οι φανατικοί Βρετανοί θαυμαστές της ίδιας της συζύγου του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας, έχουν ήδη αρχίσει να «στρατοπεδεύουν» έξω από το νοσοκομείο St. Mary's στο δυτικό Λονδίνο.



Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα η δούκισσα του Κέιμπριτζ αναμένεται να εισαχθεί στην πτέρυγα Lindo Wing του νοσοκομείου την επόμενη εβδομάδα για να γεννήσει το δεύτερο παιδί τους, του οποίου το φύλο δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί. Οι φανατικοί θαυμαστές της Κέιτ έχουν αρχίσει να καταφθάνουν έξω από το Lindo Wing προκειμένου να εξασφαλίσουν ένα καλό σημείο και να κατασκηνώσουν για να μπορούν να δουν την Κέιτ Μίντλετον, όταν θα πάει στο νοσοκομείο, αλλά και όταν θα αναχωρήσει από αυτό κρατώντας στην αγκαλιά της το νέο μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Κλείσιμο


Δημοσιογράφοι από όλο τον κόσμο, από την Ιαπωνία μέχρι και την μακρινή Αυστραλία, αναμένεται να αναζητήσουν μια καλή θέση έξω από το νοσοκομείο προκειμένου να καλύψουν το γεγονός, ενώ ήδη από αυτή την εβδομάδα έχει απαγορευτεί το παρκάρισμα έξω από την πτέρυγα Lindo Wing, στην οποία θα εισαχθεί η Κέιτ Μίντλετον για να γεννήσει, μέχρι τις 30 Απριλίου.

Εκπρόσωπος της βασιλικής οικογένειας δήλωσε ότι οι πολίτες στη Βρετανία είναι ενθουσιασμένοι που ο πρίγκιπας Γεώργιος θα αποκτήσει μια αδελφή ή έναν αδελφό και σημαίνει πολλά για την βασιλική οικογένεια το ό,τι τόσοι άνθρωποι θα πανηγυρίσουν για το χαρούμενο γεγονός.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η σύζυγός του, Κέιτ Μίντλετον, είναι ευγνώμονες για τις θερμές ευχές που έχουν λάβει για την αναμενόμενη γέννηση του δεύτερου παιδιού τους από κάθε άκρη της χώρας, ειδικά τους τελευταίους μήνες.

Ο πρίγκιπας Γεώργιος είχε γεννηθεί στο ίδιο νοσοκομείο τον Ιούλιο του 2013. Το νέο βασιλικό μωρό της Βρετανίας θα είναι τέταρτο στην διαδοχή του θρόνου και θα «εκτοπίσει» τον αδελφό του Ουίλιαμ, «θείο Χάρι», στην πέμπτη θέση για την διαδοχή του θρόνου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης