Δεν αποκαλύπτει το φύλο του μωρού που περιμένει η Κέιτ Μίντλετον

Δεν αποκαλύπτει το φύλο του μωρού που περιμένει η Κέιτ Μίντλετον

Η δούκισσα του Κέιμπριτζ Κέιτ Μίντλετον εγκαινίασε κέντρο αναψυχής στο Λονδίνο 

Δεν αποκαλύπτει το φύλο του μωρού που περιμένει η Κέιτ Μίντλετον
Η 33χρονη Κέιτ Μίντλετον, δούκισσα του Κέιμπριτζ και σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ, συνεχίζει να εκτελεί τα καθήκοντά της, παρόλο που είναι έξι μηνών έγκυος στο δεύτερο παιδί της.

Η Κέιτ εγκαινίασε την Δεύτερα  το κέντρο αναψυχής «Kensington Leisure Centre» στο δυτικό Λονδίνο και όταν η 17χρονη μαθήτρια με ειδικές ανάγκες Μαρτίνα Μακντόναχ την πλησίασε και την ρώτησε αν το μωρό που θα φέρει στον κόσμο είναι κορίτσι, η Κέιτ απάντησε: «Κινείται όλη την ώρα. Το νιώθω να κλωτσάει ακόμα και τώρα», αλλά για το φύλο του μωρού η 33χρονη Κέιτ ανάφερε ότι δεν το γνωρίζει.

Κλείσιμο
Το κέντρο αναψυχής που εγκαινίασε η δούκισσα του Κέιμπριτζ διαθέτει τρεις πισίνες, ένα γυμναστήριο και αίθουσα χορού. Οι υπεύθυνοι του κέντρου έδωσαν στην Κέιτ μια κάρτα μόνιμου μέλους για όλη την οικογένεια και ένα σωσίβιο σε σχήμα πάπιας για τον μικρό πρίγκιπα Γεώργιο, που είναι τώρα σχεδόν δεκαοκτώ μηνών.



Το «Kensington Leisure Centre» έχει ιδιαίτερη σημασία για την βασιλική οικογένεια, αφού όπως ανέφερε η Κέιτ και ο σύζυγός της πρίγκιπας Ουίλιαμ είχε μάθει να κολυμπάει σε ένα κέντρο αναψυχής που βρισκόταν στο ίδιο περίπου σημείο με το κέντρο που εγκαινίασε η δούκισσα.

Ο υπεύθυνος του κέντρου Τιμ Άχερν δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι η Κέιτ του ανέφερε πως ο πρίγκιπας Γεώργιος είναι πολύ πιθανό να πηγαίνει σχολείο στην περιοχή και να επισκέπτεται το κέντρο για να μάθει κολύμπι στις πισίνες του. Πάντως, ο μικρός πρίγκιπας έχει αρχίσει ήδη με την βοήθεια της μαμάς του να κολυμπά στην πισίνα του παλατιού του Μπάκιγχαμ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης