ΗΠΑ: Πεντάχρονος πυροβόλησε και σκότωσε τον εννέα μηνών αδερφό του!

ΗΠΑ: Πεντάχρονος πυροβόλησε και σκότωσε τον εννέα μηνών αδερφό του!

Πήρε το περίστροφο που ο παππούς του κρατούσε σε ένα ράφι στην κρεβατοκάμαρά του και πυροβόλησε, με αποτέλεσμα η σφαίρα να καρφωθεί στο κεφάλι του μικρού του αδερφού

ΗΠΑ: Πεντάχρονος πυροβόλησε και σκότωσε τον εννέα μηνών αδερφό του!
Σοκ, ανησυχία και απέραντη θλίψη έχει προκαλέσει στο Μιζούρι των Ηνωμένων Πολιτειών η είδηση ότι ένα πεντάχρονο αγοράκι πυροβόλησε και σκότωσε τον μόλις εννέα μηνών αδερφό του με το όπλο του παππού του!

Το νέο αυτό συγκλονιστικό περιστατικό, με θύματα ανήλικα παιδιά, σημειώθηκε σήμερα και «γεννά» νέα, σοβαρά ερωτήματα γύρω από το δικαίωμα οπλοκατοχής στις ΗΠΑ.

Όπως μετέδωσε το CNN, ο πεντάχρονος πήρε το περίστροφο που ο παππούς του κρατούσε σε ένα ράφι στην κρεβατοκάμαρά του και πυροβόλησε, με αποτέλεσμα η σφαίρα να καρφωθεί στο κεφάλι του μικρού του αδερφού, ο οποίος εκείνη την ώρα βρισκόταν μέσα στην κούνια του!

Κλείσιμο
Τις τελευταίες ημέρες τα δυο παιδιά έμεναν με τη μητέρα τους και τα δύο άλλα αδέρφια τους στο σπίτι του παππού τους στο Έλμο, όπως δήλωσε σε αμερικανικά ΜΜΕ γείτονας της οικογένειας.

Την ώρα που σημειώθηκε το θλιβερό περιστατικό η μητέρα των παιδιών βρισκόταν στην κουζίνα του σπιτιού, όταν άκουσε έναν δυνατό θόρυβο. Αμέσως έτρεξε στο σαλόνι όπου βρήκε τρία από τα πέντε παιδιά της, ανάμεσά τους και τον πεντάχρονο. Ένα από τα παιδιά έπαιζε, μάλιστα, εκείνη την ώρα με ένα όπλο paintball.

Στη συνέχεια πήγε στο υπνοδωμάτιο, όπου είδε το μωρό της και αρχικά πίστεψε -όπως η ίδια είπε στις αρχές- ότι είχε χτυπηθεί στο κεφάλι παίζοντας με τα αδέρφια του με το όπλο με τις μπογιές.

Αμέσως τηλεφώνησε στις αρχές, ωστόσο, όταν έφτασαν στο σπίτι οι αστυνομικοί είδαν ότι το μωράκι είχε δεχθεί μια σφαίρα από ένα πραγματικό όπλο. Δυστυχώς, το αγοράκι απεβίωσε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, οι αρχές ερευνούν το περιστατικό, ενώ όπως έγινε γνωστό, στο σπίτι του παππού βρέθηκαν πολλά όπλα...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης