Μια νέα εφαρμογή για smartphone στην Γερμανία δίνει την ευκαιρία σε επίδοξους πελάτες να επικοινωνούν με πόρνες χωρίς να παίρνουν τους δρόμους.
Η Peppr app δημιουργήθηκε από την Αυστριακή Pia Poppenreiter, η οποία είχε την ιδέα όταν είδε τα κορίτσια να στέκονται μέσα στο κρύο σε δρόμο του Βερολίνου.
Όπως αποκάλυψε στο περιοδικό Gruderszene: «Φορούσα μια φουστίτσα και έκανε πολύ κρύο. Είδα μια κοπέλα στον δρόμο και σκέφτηκα ότι για όλα υπάρχουν εφαρμογές, αλλά όχι για κάτι τέτοιο. Γιατί θα πρέπει να στέκονται έτσι μέσα στον χειμώνα;».
Η πορνεία είναι νόμιμη στη Γερμανία και η εταιρεία συνεργάζεται μόνο με ανεξάρτητους εργαζόμενους και με πρακτορεία συνοδών, όχι με μπορντέλα. Για να είναι σίγουροι στην Peppr ότι οι πόρνες δεν είναι μέρος κανενός δικτύου διακίνησης σαρκός, περνούν από συνέντευξη όσους θέλουν να διαφημιστούν, προτού υπογράψουν μαζί τους.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.