Ο Πούτιν απαγόρευσε τις διακοπές σε όσους εργάζονται για τους Ολυμπιακούς στο Σότσι

Ο Πούτιν απαγόρευσε τις διακοπές σε όσους εργάζονται για τους Ολυμπιακούς στο Σότσι

«Το Νέο Έτος θα έρθει για εσάς στις 18 Μαρτίου», είπε σαν άλλος... Μαδούρο ο Ρώσος πρόεδρος

Ο Πούτιν απαγόρευσε τις διακοπές σε όσους εργάζονται για τους Ολυμπιακούς στο Σότσι
Με τα... μούτρα στη δουλειά έχουν πέσει όσοι εργάζονται για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Σότσι -από τους διοργανωτές του μεγάλου αθλητικού γεγονότος έως τους εργάτες- μετά το αυστηρό μήνυμα του Βλαντιμίρ Πούτιν.
 
Ο Ρώσος πρόεδρος θεώρησε σκόπιμο να αποσαφηνίσει ότι, όσοι  εργάζονται για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες,  φέτος δεν θα κάνουν διάλειμμα ούτε τα Χριστούγεννα αλλά ούτε και την Πρωτοχρονιά. «Εφόσον τα έργα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί τον Φεβρουάριο του 2014 και τα πάντα να είναι έτοιμα  στην ώρα τους, οι εργαζόμενοι θα πρέπει να δείξουν κατανόηση», τόνισε ο Ρώσος πρόεδρος.  Επιπλέον, ξεκαθάρισε ότι  δεν θα δοθούν άδειες μέχρι τις 18 Μαρτίου του 2014 , όταν , δηλαδή, θα έχουν ολοκληρωθεί οι Παραολυμπιακοί Αγώνες.

Κλείσιμο
«Έχουμε μπροστά μας τις διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.Θα ήθελα να σας πω αλλά και να είμαι ξεκάθαρος απέναντί σας ότι το Νέο Έτος θα έρθει για εσάς στις 18 Μαρτίου. Αυτό ισχύει για όλους όσοι ασχολούνται με τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες», είπε μεταξύ αστείου και σοβαρού.  

Τα ρωσικά ΜΜΕ υπολογίζουν ότι,  περίπου 95.000 άτομα εργάζονται για την διεξαγωγή των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στο Σότσι της Μαύρης Θάλασσας.  
 
Ο Πούτιν θεωρεί πως οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες θα είναι η καλύτερη ευκαιρία για να αποδείξει ότι ο ίδιος είναι άψογος  οικοδεσπότης και ότι η χώρα του, μπορεί να πραγματοποιήσει τους καλύτερους και ασφαλέστερους αγώνες όλων των εποχών.

Σύμφωνα με το νέο προεδρικό διάταγμα που υπέγραψε πρόσφατα ο Βλαντιμίρ Πούτιν, οι νέοι κανόνες ασφαλείας έχουν να κάνουν, ως επί το πλείστον, με την παρακολούθηση των αγώνων από τους επισκέπτες των εγκαταστάσεων. Μοναδικός τρόπος είναι η διαδικτυακή αγορά εισιτηρίου, η οποία για να καταστεί δυνατή θα πρέπει να δηλωθεί η ταυτότητα, αν πρόκειται για Ρώσο πολίτη ή το διαβατήριο αν πρόκειται για ταξιδιώτη από το εξωτερικό. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης