Ο Πούτιν καλωσορίζει γκέι και λεσβίες στο Σότσι

Ο Πούτιν καλωσορίζει γκέι και λεσβίες στο Σότσι

O Ρώσος πρόεδρος διαβεβαίωσε την διεθνή κοινότητα ότι οι ομοφυλόφιλοι αθλητές των Χειμερινών Αγώνων δεν έχουν κανένα λόγο να ανησυχούν

Ο Πούτιν καλωσορίζει γκέι και λεσβίες στο Σότσι
Τις λεσβίες και τους γκέι που θα συμμετέχουν στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι, τον Φεβρουάριο του 2014, καλωσόρισε ο ισχυρός άνδρας του Κρεμλίνου, Βλαντιμίρ Πούτιν,  τείνοντας για πρώτη φορά χείρα... φιλίας στους ομοφυλόφιλους.

Μιλώντας με τον πρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Τόμας Μπαχ, ο Ρώσος πρόεδρος διαβεβαίωσε την διεθνή κοινότητα ότι οι ομοφυλόφιλοι αθλητές των Χειμερινών Αγώνων του Σότσι και οι θεατές δεν έχουν κανένα λόγο να ανησυχούν.

Κλείσιμο
Οι δηλώσεις του  Πούτιν γίνονται την ώρα που τα ρωσικά ΜΜΕ εκφράζουν φόβους ότι  οι ομοφυλόφιλοι αθλητές πιθανόν να βρεθούν αντιμέτωποι μκε συλλήψεις , κάτι που η κυβέρνηση της Μόσχας αρνείται. 

"Θα κάνουμε τα πάντα έτσι ώστε οι αθλητές ,  οι θεατές και οι προσκεκλημένοι να νιώθουν άνετα στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ανεξάρτητα από την εθνικότητά τους, τη φυλή τους και τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό", υποστήριξε ο Ρώσος πρόεδρος. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι, πριν λίγους μήνες, ψηφίστηκε στη Ρωσία νόμος που επιβάλλει ποινή σε όσους προωθούν "μη παραδοσιακό σεξουαλικό προσανατολισμό προς ανήλικους".

Ο νόμος αυτός δέχτηκε τα πυρά της ρωσικής αντιπολίτευσης αλλά και ομοφυλοφιλικών οργανώσεων γεγονός που... ταρακούνησε τον Πούτιν ο οποίος ποντάρει στο... Σότσι.

Θέλοντας να ενισχύσει την εικόνα του εντός κι εκτός συνόρων, ο Ρώσος πρόεδρος θέλει να αφήσει μία ξεχωριστή γεύση των Αγώνων ως οικοδεσπότης. Δεν είναι τυχαίο ότι πολλά ρωσικά ΜΜΕ γράφουν σε άρθρα τους ότι στην διάρκεια των Ολυμπιακών Χειμερινών Αγώνων, ο Πούτιν θα νυμφευτεί  την αγαπημένη του  πανέμορφη πρώην γυμνάστρια,  Αλίνα, Καμπάεβα, για χάρη της οποίας χώρισε την επί πολλά σύζυγό του, Λιουντμίλα.     
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης