Βίντεο: Το μουσείο για τα θύματα της επίθεσης της 11ης Σεπτεμβρίου

Βίντεο: Το μουσείο για τα θύματα της επίθεσης της 11ης Σεπτεμβρίου

Περιλαμβάνει αφηγήσεις από εκατοντάδες αυτόπτες μάρτυρες, αντικείμενα των θυμάτων που δώρισαν φίλοι και συγγενείς στους- Φωτογραφίες των 3000 θυμάτων της επίθεσης

Βίντεο: Το μουσείο για τα θύματα της επίθεσης της 11ης Σεπτεμβρίου
Στα «άδυτα» του μουσείου που δημιουργήθηκε για το θύματα της επίθεσης στους δίδυμους πύργους μεταφέρει τους τηλεθεατές η γνωστή δημοσιογράφος Λέσλει Στάλ. Σαν σήμερα πριν από δώδεκα χρόνια, ο κόσμος συγκλονίστηκε από τις εικόνες -που μεταδόθηκαν μέσα σε λίγα λεπτά σε όλο τον κόσμο- των δύο αεροπλάνων να πέφτουν επάνω στα δύο πιο γνωστά κτίρια των ΗΠΑ.

Όπως αναφέρει η Λέσλει Στάλ όταν κανείς εισέρχεται στο επταόροφο Μουσείο της 11ης Σεπτεμβρίου έχει ένα συναίσθημα παρόμοιο με εκείνο που έχει όταν μπαίνει σε εκκλησία.

Η δημιουργία του μουσείου μόνο εύκολη υπόθεση δεν ήταν καθώς κατά τη διάρκεια της κατασκευή του η Νέα Υόρκη «χτυπήθηκε» από το τυφώνα Κατρίνα και οι εγκαταστάσεις του πλημμύρισαν.

Στο μουσείο μπορεί να δει κανείς αφηγήσεις από εκατοντάδες αυτόπτες μάρτυρες, αντικείμενα των θυμάτων που δώρισαν φίλοι και συγγενείς στους, στο μουσείο, καθώς επίσης και φωτογραφίες των 3000 θυμάτων της επίθεσης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης