Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι εξέφρασε τη λύπη του για την έλλειψη οπλικών συστημάτων ζωτικής σημασίας για την άμυνα της Ουκρανίας απέναντι στους ρωσικούς βαλλιστικούς πυραύλους.
Υπογράμμισε ακόμη ότι είναι «παράλογο» που η παραγωγή δεν μπορεί να καλύψει τη ζήτηση ώστε να σωθούν ανθρώπινες ζωές.
«Είναι απλώς παράλογο που, στον σύγχρονο κόσμο, η παραγωγή δεν έχει αυξηθεί ακόμη στα επίπεδα που απαιτούνται για την προστασία ανθρώπων από την τρομοκρατία των βαλλιστικών πυραύλων», δήλωσε ο Ζελένσκι σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του που δόθηκε στη δημοσιότητα τη Δευτέρα.
Ο Ζελένσκι ανέφερε πως η Ουκρανία έχει την τεχνογνωσία για την παραγωγή τέτοιων οπλικών συστημάτων, σημειώνοντας πως εφόσον εξασφάλιζε άδεια από τις ΗΠΑ για να κατασκευάσει συστήματα Patriot, «η παραγωγή θα επαρκούσε όχι μόνο για την άμυνα της Ουκρανίας αλλά και για τη βοήθεια εταίρων που τα έχουν ανάγκη».
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Αυτό το καλοκαίρι, επιλέγουμε λιγότερα αλλά καλύτερα. Και όταν η τεχνολογία συνδυάζει μικρό μέγεθος, κορυφαία απόδοση και έξυπνο σχεδιασμό, γίνεται ο πιο χρήσιμος συνοδοιπόρος σε κάθε απόδραση.