Την ενότητα που δημιουργήθηκε μεταξύ των Ιρανών κατά τη διάρκεια αυτού του πολέμου εκθειάζει σε ανάρτησή του ο Ανώτατος Ηγέτης του Ιράν,
Μοτζτάμπα Χαμενεΐ, σε ανάρτησή του την Πέμπτη.
Αφού τονίζει ότι οι εχθροί του Ιράν «θα ταπεινωθούν και θα εξευτελιστούν». καλεί τους συμπατριώτες του να είναι σε εγρήγορση για να μην υπονομευτεί η εθνική ενότητα.
Ο Χαμενεΐ γράφει: «Χάρη στην
εξαιρετική ενότητα που δημιουργήθηκε μεταξύ των συμπατριωτών μας, ο εχθρός έχει ηττηθεί. Εκφράζοντας ουσιαστικά την ευγνωμοσύνη μας για αυτή την ευλογία, η συνοχή μας έχει γίνει ακόμη πιο ισχυρή και αδιάσπαστη, και οι εχθροί μας θα ταπεινωθούν και θα εξευτελιστούν.
Οι προπαγανδιστικές ενέργειες του εχθρού, στοχεύοντας στο μυαλό και το ηθικό του λαού, αποσκοπούν στην υπονόμευση της εθνικής ενότητας και ασφάλειας· ας μην επιτρέψουμε αυτή η δόλια πρόθεση να υλοποιηθεί εξαιτίας της αμέλειάς μας».
Η συγκυρία της ανάρτησης είναι από μόνη της ενδιαφέρουσα καθώς λίγες ώρες νωρίτερα δημοσίευμα των New York Times ανέφερε ότι
ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ είναι στη ζωή και σε εγρήγορση, αλλά δεν είναι αυτός που παίρνει αποφάσεις για τη χώρα.