Με τον θάνατό του αυξήθηκαν στους πέντε οι Ισραηλινοί στρατιώτες που έχουν σκοτωθεί αφού τέθηκε σε ισχύ η εύθραυστη εκεχειρία με την ισλαμιστική οργάνωση Χαμάς στον παλαιστινιακό θύλακα.
«Ο επιλοχίας Οφρί Γιαφέ, μέλος της μονάδας αναγνώρισης των αλεξιπτωτιστών, 21 ετών, καταγόμενος από το ΧαΓιογκέβ, έπεσε στη μάχη στη νότια Λωρίδα της Γάζας» ανέφερε νωρίτερα ο στρατός.
Ο Νετανιάχου εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια και διευκρίνισε ότι ο στρατιώτης σκοτώθηκε από «φίλια πυρά» αφού πολέμησε «ηρωικά».
Πώς η ανακύκλωση αποτσίγαρων μπορεί να μειώσει τη ρύπανση και πώς η METRO, μέσα από τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα #gopafree, συμβάλλει έμπρακτα σε αυτή την προσπάθεια
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.