Στις 17 και 18 Φεβρουαρίου στη Γενεύη η νέα τριμερής ΗΠΑ, Ρωσίας και Ουκρανίας
Την ανακοίνωση έκανε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ
Στις 17 και 18 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί ο νέος γύρος συζητήσεων μεταξύ εκπροσώπων από τη Ρωσία, τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ουκρανία , όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ.
«Ο επόμενος γύρος διαπραγματεύσεων θα πραγματοποιηθεί σε τριμερές επίπεδο στη Γενεύη», δήλωσε σχετικά.
Της ρωσικής αντιπροσωπείας (θα αποτελείται, κατά πληροφορίες, από τουλάχιστον 15 άτομα) θα ηγηθεί ο σύμβουλος του Ρώσου προέδρου, Βλαντιμίρ Μεντίνσκι. Των Ουκρανών αναμένεται να ηγηθεί ο υπουργός Άμυνας Ρουστέμ Ουμέροφ.
Θυμίζεται πως στα τέλη Ιανουαρίου και στις αρχές Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκαν κεκλεισμένων των θυρών συνομιλίες της Ομάδας Εργασίας για την Ασφάλεια, με τη συμμετοχή εκπροσώπων από τη Μόσχα, το Κίεβο και την Ουάσινγκτον, στο Αμπού Ντάμπι.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας