Αιγύπτιος παλαιστής τράβηξε με τα δόντια δύο σκάφη βάρους 1.150 τόνων - Υποβρύχιο ο επόμενος στόχος του, δείτε βίντεο

Αιγύπτιος παλαιστής τράβηξε με τα δόντια δύο σκάφη βάρους 1.150 τόνων - Υποβρύχιο ο επόμενος στόχος του, δείτε βίντεο

Ο 44χρονος Ασράφ  Μαχρούς πιστεύει ότι το να μιλάει εκ των προτέρων με το αντικείμενο που τραβάει είναι το κλειδί της επιτυχία του καθώς τον βοηθά να δημιουργήσει μια σύνδεση μαζί του

Αιγύπτιος παλαιστής τράβηξε με τα δόντια δύο σκάφη βάρους 1.150 τόνων - Υποβρύχιο ο επόμενος στόχος του, δείτε βίντεο
Δύο σκάφη βάρους 1.150 τόνων τράβηξε με τα δόντια του ο Αιγύπτιος Ασράφ Μαχρούς το Σάββατο στο θέρετρο Χουργκάντα της Ερυθράς Θάλασσας.

Αρχικά ο Μαχρούς, ο οποίος έχει το παρατσούκλι «Καμπόνγκα», τράβηξε για... ζέσταμα ένα σκάφος 700 τόνων πριν να προσθέσει ένα δεύτερο, με στόχο να μπει στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες.

«Σήμερα, ήρθα για να σπάσω το παγκόσμιο ρεκόρ. Τράβηξα και τα δύο, χάρη στον Θεό, για να αποδείξω στους φίλους μου και σε ολόκληρο τον κόσμο ότι ο Θεός με ευλόγησε με το να είμαι ο ισχυρότερος άνδρας στον κόσμο» δήλωσε ο παλαιστής, από την παραλιακή πόλη Ισμαλία.

Egyptian man pulls ships with his teeth in Guinness World Record attempt


Τον Μάρτιο, ο Μαχρούς είχε τραήξει ένα τρένο βάρους 279 τόνων με ένα σχοινί στα δόντια του για σχεδόν 10 μέτρα, επίδοση που αναγνωρίστηκε επίσημα από το Guinness World Records για το βαρύτερο τράβηγμα σιδηροτροχιάς, μαζί με πιστοποιητικά για το βαρύτερο τράβηγμα ατμομηχανής και για το ταχύτερο τράβηγμα οδικού οχήματος 100 μέτρων. Τρία χρόνια νωρίτερα είχε συμβεί το ίδιο όταν τράβηξε - πάλι με τα δόντια - ένα φορτηγό 15.730 κιλών.

Ο ίδιος εξήγησε ότι έκανε προπόνηση έξι ώρες την ημέρα με διατροφή πλούσια σε πρωτεΐνες και σίδηρο, που περιελάμβανε τουλάχιστον μια ντουζίνα αυγά, δύο ολόκληρα κοτόπουλα και 5 κιλά ψάρι.

Ο Μαχρούς, που έχει ύψος 1,90 μ. και ζυγίζει 155 κιλά, είπε ότι η δύναμή του εμφανίστηκε νωρίς και άρχισε να σηκώνει αντικείμενα για χρήματα όταν ήταν εννέα ετών. Κάποτε, μάλιστα, έσπασε κατά λάθος το χέρι ενός φίλου του όταν προσπάθησε να τον τραβήξει ενώ έπαιζαν. Φίλοι του που τον είδαν να αναποδογυρίζει εύκολα γιγάντια ελαστικά 10 φορές στη σειρά σε μια έρημη αυλή στο γυμναστήριο τους και να σπρώχνει ένα αυτοκίνητο χρησιμοποιώντας μόνο ένα δάχτυλο, τον έπεισαν να προσπαθήσει να καταρρίψει το παγκόσμιο ρεκόρ.

Κλείσιμο
Ο επόμενος στόχος του 44χρονου strongman είναι να ζητήσει από τον πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντούλ Φατάχ αλ Σίσι την άδεια να τραβήξει ένα υποβρύχιο ενώ κάποια μέρα θέλει να τραβήξει ένα αεροπλάνο χρησιμοποιώντας μόνο τους μυς των βλεφάρων του.

Ο Μαχρούς πιστεύει ότι το να μιλάει εκ των προτέρων με το αντικείμενο που τραβάει είναι το κλειδί της επιτυχία του καθώς τον βοηθά να δημιουργήσει μια σύνδεση μαζί του: «Είναι σημαντικό για μένα να αντιμετωπίζω το αντικείμενο που θα τραβήξω ως μέρος του σώματός μου που κινείται μαζί με τον καρδιακό μου παλμό»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε Επίσης