IDF: Νεκρά 11 μέλη της Χαμάς σε υπόγειες σήραγγες στη βόρεια Γάζα
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι ισραηλινές δυνάμεις συνέχισαν τις τελευταίες εβδομάδες επιχειρήσεις στο Μπέιτ Χανούν με στόχο την καταστροφή των υποδομών της Χαμάς
Στο πλαίσιο πρόσφατης επιχείρησης στο Μπέιτ Χανούν, στο βόρειο άκρο της Γάζας, οι Ισραηλινές Ένοπλες Δυνάμεις (IDF) και η Σιν Μπετ ανακοίνωσαν ότι τουλάχιστον 11 μέλη της Χαμάς σκοτώθηκαν σε σήραγγες της οργάνωσης. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι ισραηλινές δυνάμεις συνέχισαν τις τελευταίες εβδομάδες επιχειρήσεις στην περιοχή με στόχο την καταστροφή των υποδομών της Χαμάς.
Τον Αύγουστο, οι IDF είχαν ανακοινώσει ότι το τάγμα της Χαμάς στο Μπέιτ Χανούν είχε ηττηθεί, καθώς οι τελευταίοι ένοπλοι είχαν είτε σκοτωθεί είτε παραδοθεί. Ωστόσο, από τη σημερινή ανακοίνωση προκύπτει ότι ορισμένα στελέχη είτε επέστρεψαν στην περιοχή είτε δεν είχαν εντοπιστεί κατά τις προηγούμενες επιχειρήσεις.
Σύμφωνα με τον IDF, μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί οι σοροί 11 μελών της Χαμάς μέσα στο υπόγειο δίκτυο, μεταξύ των οποίων και διοικητές πεδίου.
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»