«Μπορεί να άρουμε τις κυρώσεις στη Συρία, θέλουμε να τους δώσουμε μία νέα αρχή», λέει ο Τραμπ
Η Συρία προσπαθεί να εφαρμόσει τους όρους που έχει θέσει η Ουάσινγκτον για την απαλλαγή από τις αμερικανικές κυρώσεις, οι οποίες κρατούν τη χώρα αποκομμένη από το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σήμερα ότι ενδέχεται να χαλαρώσει τις αμερικανικές κυρώσεις κατά της Συρίας, απαντώντας σε ερώτημα του Τούρκου ομολόγου του.
Η Συρία αγωνίζεται να εφαρμόσει τους όρους που έχει θέσει η Ουάσινγκτον για την απαλλαγή από τις αμερικανικές κυρώσεις, οι οποίες κρατούν τη χώρα αποκομμένη από το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα και καθιστούν την οικονομική ανάκαμψη εξαιρετικά δύσκολη μετά από 14 χρόνια ολέθριου πολέμου.
«Μπορεί να τις άρουμε από τη Συρία, επειδή θέλουμε να τους δώσουμε μια νέα αρχή», δήλωσε ο Τραμπ στους δημοσιογράφους.
Ο ίδιος είπε ότι ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ενρτογάν τον ρώτησε σχετικά με τις κυρώσεις.
«Πολλοί με έχουν ρωτήσει σχετικά με αυτό, επειδή ο τρόπος με τον οποίο τους επιβάλαμε κυρώσεις, δεν τους δίνει πράγματι πολλά για να κάνουν μια νέα αρχή. Έτσι θέλουμε να δούμε πως θα τους βοηθήσουμε», δήλωσε ο Τραμπ.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.