Middle East Eye: Ο Νετανιάχου πιέζει τις ΗΠΑ να μην πάρει η Τουρκία τα F-35
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός έθεσε επανειλημμένα το ζήτημα στον υπουργό Εξωτερικών Μάρκο Ρούμπιο
Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου άσκησε πιέσεις στον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάρκο Ρούμπιο κατά της πώλησης στελθ μαχητικών F-35 στην Τουρκία, ανέφερε τη Δευτέρα το Middle East Eye, επικαλούμενο τρεις αξιωματούχους.
Το Ισραήλ επικαλείται ακριβώς την αύξηση της επιρροής της Τουρκίας πάνω στη Συρία.
Το δημοσίευμα επισημαίνει ότι ο Νετανιάχου, που σήμερα Δευτέρα βρίσκεται στην Ουάσινγκτον για συνομιλίες με τον Ντόναλντ Τραμπ, έθεσε το ζήτημα σε τηλεφωνήματα με τον Ρούμπιο μέσα στον Μάρτιο και τον Απρίλιο.
Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ ήταν ανοιχτός να συμπεριλάβει εκ νέου την Τουρκία στο πρόγραμμα των F-35, εάν οι δύο πλευρές μπορούσαν να καταλήξουν σε συμφωνία για να καταστήσουν μη λειτουργικές τα ρωσικής κατασκευής αντιαεροπορικά συστήματα S-400 της Τουρκίας.
Από την πλευρά του ο Νετανιάχου, όπως σημειώνει το Middle East Eye, είχε κατ’ιδίαν πει ότι θα πίεζε τον Τραμπ κατά της πώλησης του οπλικού συστήματος, ωστόσο δεν τον είχε συζητήσει ως σήμερα μαζί του.
Γνωρίζουμε πάντως ότι η Τουρκία ήταν μέσα στην ατζέντα των συνομιλιών Τραμπ και Νετανιάχου στον Λευκό Οίκο σήμερα Δευτέρα, μαζί με τους αμερικανικούς δασμούς, τον πόλεμο στη Λωρίδα της Γάζας και το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.