ΗΠΑ: Μάσκες από το Scream έβαζε σε ανήλικους για να κάνουν ομαδικό σεξ η καθηγήτρια που απέδωσε τις πράξεις της στο ότι έχασε 68 κιλά
Κατά την περιγραφή των σοκαριστικών περιστατικών, η καθηγήτρια Μαθηματικών απείλησε τους ανήλικους ότι θα αυτοκτονήσει αν αποκάλυπταν οτιδήποτε για την ανάρμοστη σχέση τους
Σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης η παντρεμένη εκπαιδευτικός υποχρέωσε τα θύματά της να φοράνε μάσκες από την ταινία Scream ενώ τα υποχρέωνε να κάνουν ομαδικό σεξ μαζί της.
Η αποκάλυψη αυτή έγινε καθώς εμφανίστηκαν άλλοι πέντε μαθητές της 31χρονης, ορισμένοι ηλικίας 13 ετών, για όσα συνέβησαν το 2024 σε δύο διαφορετικά σχολεία της κομητείας Μόργκαν στις ΗΠΑ.
Ένα από τα παιδιά φέρεται να περιέγραψε στους αστυνομικούς ότι η καθηγήτρια ξόδεψε 600 δολάρια για τον ίδιο και μια ομάδα παιδιών τα οποία υποχρέωσε να φορέσουν τις μάσκες από την κινηματογραφική ταινία τρόμου ενώ έκανε σεξ με όλα.
Ο ίδιος ανήλικος περιέγραψε, επίσης, ότι η Φορτίνμπερι τον υποχρέωσε να φέρει τους φίλους του στο σπίτι τους όπου εκεί η 31χρονη τους έδωσε ναρκωτικά.
Κατά την περιγραφή των σοκαριστικών περιστατικών, η καθηγήτρια Μαθηματικών απείλησε τους ανήλικους ότι θα αυτοκτονήσει αν αποκάλυπταν οτιδήποτε για την ανάρμοστη σχέση τους.
Κλείσιμο
Άλλος ανήλικος κατηγόρησε την εκπαιδευτικό ότι πρόσφερε από 100 έως 800 δολάρια στα αγόρια προκειμένου να αποκτήσει φωτογραφίες από τα γεννητικά τους όργανα.
Ένα από τα θύματα υποστηρίζει, μάλιστα, ότι αν κάποιο από τα παιδιά δεν ήθελε να κάνει σεξ μαζί της, η 31χρονη το βίαζε λέγοντας «απλά άστο να συμβεί».
H Φόρτινμπερι από την πλευρά της, ερωτώμενη, όταν συνελήφθη, από τους αστυνομικούς γιατί προέβη στις πράξεις αυτές, απάντησε ότι μετάνιωσε που είχε χάσει 68 κιλά λέγοντας ότι θα είχε ενεργήσει διαφορετικά αν ήταν πιο βαριά.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με απινιδωτές σε εμβληματικά κτήρια, όπως το ΜΙΝΙΟΝ και ο Πύργος Πειραιά, και εκπαίδευση εργαζομένων στην ΚΑΡΠΑ, η DIMAND επενδύει στην πρόληψη και την ετοιμότητα απέναντι σε ένα επείγον περιστατικό.