Η Apple ανακοίνωσε σήμερα σχέδια για επενδύσεις πάνω από 500 δισεκατομμύρια δολάρια στις ΗΠΑ μέσα στα επόμενα τέσσερα χρόνια και υποσχέθηκε τη δημιουργία 20.000 νέων θέσεων εργασίας, ενώ ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ασκεί πιέσεις σε αμερικανικές εταιρείες να επαναφέρουν την παραγωγή τους εντός των ΗΠΑ.
«Η Apple ανακοινώνει σήμερα τη μεγαλύτερη δέσμευση δαπανών που έχει κάνει ποτέ, με σχέδια να δαπανήσει και να επενδύσει περισσότερα από 500 δισεκατομμύρια δολάρια στις ΗΠΑ μέσα στα επόμενα τέσσερα χρόνια», τόνισε ο κολοσσός. Όπως είπε, θέλει να χρηματοδοτήσει πρότζεκτ στους τομείς της Τεχνητής Νοημοσύνης, της μηχανικής και της εκπαίδευσης.
Στα σχέδιά της επίσης είναι να αυξήσει τη χωρητικότητα των υφιστάμενων αμερικανικών χώρων παραγωγής της καθώς και την κατασκευή έως το 2026 ενός νέου εργοστασίου στο Χιούστον, στην πολιτεία του Τέξας, για την παραγωγή διακομιστών που μέχρι τώρα κατασκευάζονταν «εκτός ΗΠΑ», αναφέρει αναλυτικά το δελτίο τύπου, διευκρινίζοντας ότι αυτή η νέα τοποθεσία θα «δημιουργήσει χιλιάδες θέσεις εργασίας».
Συνολικά, αυτά τα πρότζεκτ θα επιτρέψουν την πρόσληψη 20.000 επιπλέον υπαλλήλων τα επόμενα τέσσερα χρόνια, ισχυρίζεται η Apple.
Το «ευχαριστώ» Τραμπ
Την ίδια ώρα, σε ανάρτησή του ο Αμερικανός πρόεδρος ευχαρίστησε την εταιρεία για την επένδυσή της και τόνισε: «Η Apple ανακοίνωσε επένδυση ρεκόρ 500 δισ. δολαρίων στις ΗΠΑ. Ο λόγος, η πίστη σε αυτό που κάνουμε χωρίς την οποία δε θα επένδυαν ούτε 10 σεντς. Ευχαριστούμε τον Τιμ Κουκ και την Apple».
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Υπάρχουν κάποια νέα «spots» που δεν γίνονται γνωστά επειδή είναι trendy, αλλά επειδή απλώς λειτουργούν σωστά. Χωρίς θόρυβο και περιττή προβολή. Το Καφέ «ΠΟΙΚΙΛΗ ΣΤΟΑ» ανήκει σε αυτήν την κατηγορία.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.