Σχεδόν όλοι -πλην ενός, σύμφωνα με το Ρόιτερς- οι βουλευτές του κυβερνώντος Κόμματος της Λαϊκής Εξουσίας του Νοτιοκορεάτη προέδρου Γιουν Σοκ Γελ αποχώρησαν σήμερα από την αίθουσα του κοινοβουλίου με στόχο να μπλοκάρουν, ελλείψει απαρτίας, την πρόταση της αντιπολίτευσης για την καθαίρεση του αρχηγού του κράτους.
Τουλάχιστον 200 ψήφοι από τους 300 βουλευτές είναι απαραίτητες στο νοτιοκορεατικό κοινοβούλιο για να καθαιρεθεί ο πρόεδρος. Το Κόμμα Λαϊκής Εξουσίας διαθέτει 108 έδρες και τα κόμματα της αντιπολίτευσης 192.
President Yoon is on course to survive the impeachment vote. The opposition needs 8 votes from the ruling party, but all except one have already left. https://t.co/NehVuVFq9T
Νωρίτερα το νοτιοκορεατικό πρακτορείο ειδήσεων Yonhap είχε μεταδώσει πως οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος συνεδρίασαν σήμερα κεκλεισμένων των θυρών και αποφάσισαν να αντιταχθούν στην πρόταση για την καθαίρεση του Γιουν καθώς και σ' εκείνη για τη διεξαγωγή ειδικής έρευνας σε βάρος της πρώτης κυρίας Κιμ Κέον Χι.
Χιλιάδες διαδηλωτές έχουν συγκεντρωθεί μπροστά από το κτίριο του κοινοβουλίου για να ζητήσουν την αποπομπή του Γιουν μετά την αποτυχημένη απόπειρά του να επιβάλει το στρατιωτικό νόμο.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.