Φωτογραφία με μια συστοιχία ρωσικού πυραυλικού συστήματος S-300 να έχει τυλιχτεί στις φλόγες, παρουσίασε πριν μερικές ώρες στον λογαριασμό της στο Facebook η Ουκρανή υπουργός Ιρίνα Βέρεστσουκ, η οποία εκτελεί χρέη αναπληρώτριας πρωθυπουργού της χώρας.
Στην ανάρτησή της, η Βέρεστσουκ έγραφε «καίγεται όμορφα. Είναι ένα ρωσικό S-300. Σε ρωσικό έδαφος. Οι πρώτες ημέρες μετά την άδεια χρήσης δυτικών όπλων σε εχθρικό έδαφος», αφήνοντας να εννοηθεί πως οι Ουκρανοί προχώρησαν στο πρώτο τους χτύπημα σε ρωσικό έδαφος μετά τη σχετική έγκριση που έλαβαν από τον Λευκό Οίκο και άλλες χώρες της Δύσης την προηγούμεη εβδομάδα.
Λίγες ώρες μετά, η ανάρτηση «κατέβηκε» από τον λογαριασμό της Ουκρανής πολιτικού, ενισχύοντας τις αμφιβολίες για το αν τελικά το Κιεβο προχώρησε σε αυτή την κίνηση, όπως επίσης γα το αν εάν τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν στο χτύπημα που περιέγραψε η Βερεστσούκ ήταν προμήθειας των ΗΠΑ.
Υπενθυμίζεται πως την προηγούμενη Παρασκευή ο Τζο Μπάιντεν έδωσε στην Ουκρανία την άδεια να πραγματοποιήσει περιορισμένα πλήγματα με αμερικανικά όπλα σε ρωσικό έδαφος γύρω από το Χάρκοβο, ενώ παρόμοια απόφαση έλαβε και το Βερολίνο.
Σε μια αγορά εργασίας που αλλάζει συνεχώς, η αξία των σπουδών δεν κρίνεται μόνο από το πτυχίο αλλά από τις δεξιότητες, τις εμπειρίες και τις προοπτικές που προσφέρουν.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.