Βρετανία: Το Μπάκιγχαμ ψάχνει επικοινωνιολόγo στη σκιά του σκανδάλου με την πειραγμένη φωτογραφία της Κέιτ

Βρετανία: Το Μπάκιγχαμ ψάχνει επικοινωνιολόγo στη σκιά του σκανδάλου με την πειραγμένη φωτογραφία της Κέιτ

Τα καθήκοντά του σύμφωνα με την αγγελία θα είναι η δημιουργία αναρτήσεων στα social media - O μισθός που προσφέρεται είναι €30.000 ετησίως 

kate-william
Την ώρα που το Παλάτι του Μπάκιγχαμ στροβιλίζεται στη δίνη του σκανδάλου Photogate με αφορμή την «πειραγμένη» φωτογραφία της πριγκίπισσας Κέιτ Μίντλετον με τα τρία παιδιά της, αποφάσισε να βάλει αγγελία για την πρόσληψη βοηθού επικοινωνιολόγου.

Τα καθήκοντα τα οποία θα κληθεί να αναλάβει ο νέος εργαζόμενος είναι, μεταξύ άλλων, η δημιουργία αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα του το γερμανικό δίκτυο n-tv.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 7 Απριλίου. Σημειώνεται πως για 37,5 ώρες εργασίας την εβδομάδα, το Μπάκιγχαμ προσφέρει περίπου 30.000 ευρώ ετησίως.

Πάντως, αυτός ή αυτή που θα προσληφθεί για τη νέα δουλειά, θα πρέπει να ξέρει ότι τα καθήκοντά του θα αφορούν το Μπάκιγχμαμ και όχι μόνο το Παλάτι του Κένσινγκτον, δηλαδή το πριγκιπικό ζεύγος της Ουαλίας.

Ο νέος εργαζόμενος προφανώς θα επιμελείται την εικόνα και το κύρος όλης της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, επισημαίνει το γερμανικό δίκτυο.

Γιατί συμβουλεύουν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας να μην προσλάβουν βοηθό

Ορισμένοι ακόλουθοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συμβουλεύουν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας να μην προσλάβουν έναν βοηθό επικοινωνίας, «αλλά καλύτερα έναν ειδικό σε θέματα κρίσεων».

Κάποιοι επίσης αστειεύονται ότι θα έκαναν τη δουλειά χωρίς αμοιβή προκειμένου να μάθουν από τι αναρρώνει η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον.

Ύστερα από την προγραμματισμένη επέμβαση στην κοιλιακή χώρα τον περασμένο Ιανουάριο σε κλινική του Λονδίνου, υπήρξαν έντονες φήμες για το πόσο άρρωστη είναι η σύζυγος του διαδόχου του βρετανικού θρόνου.

Το πρώτο σημάδι ζωής που έδωσε η Κέιτ Μίντλετον ήταν στο Instagram την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας αλλά με τις «μικρές αλλοιώσεις» που έκανε η ίδια στη φωτογραφία με τα τρία της παιδιά, πυροδότησε νέα σενάρια συνωμοσίας για την κατάσταση της υγείας της.

Κλείσιμο
Υπήρξαν κάποιοι ακόλουθοι στα social media που υποστήριξαν δεν είναι η ίδια αλλά μία σωσίας της.

Ειδήσεις σήμερα:

Ιωάννινα: Ανατροπή με τη σορό - Αυτοκτόνησε ο 50χρονος, είχε αφήσει σημείωμα

Ομόνοια: Ριφιφί σε κοσμηματοπωλείο με λεία χρυσαφικά αξίας 50.000 ευρώ - Φωτογραφίες

25η Μαρτίου: Πώς θα κινηθούν μετρό και τραμ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης