Ο Μασκ ετοιμάζει το δικό του Gmail

Ο Μασκ ετοιμάζει το δικό του Gmail

Γιατί να έχει η Google και να μην έχω εγώ, σκέφτηκε και περνά στην αντεπίθεση απέναντι σε μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

musk_arthro
Τη δική του υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θέλει να αποκτήσει ο πάμπλουτος επιχειρηματίας Έλον Μασκ, όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά ΜΜΕ.

Ο ιδιοκτήτης της Tesla είχε την ιδέα να ενώσει το γράμμα Χ που έχει και στην πλατφόρμα του (πρώην Twitter) προωθώντας την υπηρεσία Xmail.

Σε μια ανταλλαγή απόψεων στο X, ο Mασκ αποκάλυψε ότι ετοιμάζει ένα προϊόν τεχνολογίας, το XMail.

Δεν αποκάλυψε άλλες λεπτομέρειες σχετικά με την υπηρεσία, ούτε κανένας γνωρίζει πότε θα είναι διαθέσιμη, αν και αναμένεται να ενσωματωθεί στην εφαρμογή X.

Κλείσιμο
Η είδηση αποκαλύφθηκε όταν ο Νέιθαν ΜακΓκρέιντι, μηχανικός στο X, δημοσίευσε το μήνυμα: «Πότε φτιάχνουμε το Xmail»; Ο Μασκ έδωσε την ακόλουθη απάντηση: «Έρχεται».



Ο Μr Τesla δίνει πολλές φορές υποσχέσεις που δεν τις υλοποιεί, αλλά κι αν ακόμη αποφασίσει να κυκλοφορήσει το XMail, θα πρέπει να είναι κάτι ιδιαίτερο αν θέλει να προσεγγίσει το ενδιαφέρον της πιο δημοφιλούς υπηρεσίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον κόσμο.

Σύμφωνα με τη Demand Sage (λειτουργεί ως εταιρεία μάρκετινγκ), το Gmail διαθέτει πάνω από 1,8 δισεκατομμύρια ενεργούς χρήστες παγκοσμίως το 2024.

«Ο Έλον Μασκ έχει κάνει τεράστιες αλλαγές στο Twitter και δεν φαίνεται να έχει την κοινή γνώμη με το μέρος του, οπότε το αν οι άνθρωποι θα εμπιστευτούν το X με τη διαχείριση των email τους θα είναι κάτι που θα πρέπει να δούμε», δήλωσε η σύμβουλος κοινωνικής δικτύωσης, Ρία Φρίμαν, στην ιστοσελίδα της βρετανικής εφημερίδας DailyMail.


Ειδήσεις σήμερα:

Κασσελάκης: Παραδέχεται ότι είναι ιδιοκτήτης αλλοδαπής εταιρείας - «Αν απαγορεύεται, θα τα πουλήσω»

Κορινθία: Στην οικογένεια αποκαλούμαστε όλοι αδέρφια - Έχω διαγνωστεί με διπολική διαταραχή, λέει ο παλαιοχριστιανός

Παλλήνη: Διάρρηξη στο σπίτι του Λεωνίδα Κουτσόπουλου - Άρπαξαν χρήματα και ένα πολυτελές ρολόι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης