Φλόριντα: Άνδρας λέει πως θα τρώει ωμό κοτόπουλο μέχρι να μπει στο νοσοκομείο

Φλόριντα: Άνδρας λέει πως θα τρώει ωμό κοτόπουλο μέχρι να μπει στο νοσοκομείο

Επικίνδυνο για την υγεία λένε οι ειδικοί που προειδοποιούν ότι το ωμό κοτόπουλο έχει διάφορα βακτήρια με το πιο σύνηθες τη σαλμονέλα

Raw_Chicken22
Ένας άνδρας από τη Φλόριντα των ΗΠΑ εδώ και 26 μέρες τρώει καθημερινά ωμό κοτόπουλο και λέει πως θα συνεχίσει να το κάνει μέχρι να φτάσει τις 100 μέρες, να πονέσει η κοιλιά του ή να πάει στο νοσοκομείο.

«Αυτή η εταιρεία μου έστειλε μια καυτερή σάλτσα, οπότε θα τη δοκιμάσω», λέει ο Τζον καθώς… λούζει ένα παχύ κομμάτι ωμού κοτόπουλου με τη σάλτσα και το τρώει. «Γλυκιά και πικάντικη».

Ο John, ο οποίος δεν αποκαλύπτει στα social media το επώνυμό του έχει καταγράφει την καθημερινότητά του καταναλώνοντας ωμό κοτόπουλο και μοιράζεται την εμπειρία του με τους 395.000 followers του.

Το Vice σημείωσε ότι πριν από δύο χρόνια ο John πριν από δυο χρόνια είχε ξανακάνει κάτι παρόμοιο τρώγοντας ωμό κρέας και λέγοντας ότι θα το κάνει μέχρι να πεθάνει από βακτήρια. Τελικά σταμάτησε να τρώει το ωμό κρέας μετά από 200 μέρες επειδή το βαρέθηκε.

Ο John επιμένει ότι ότι δεν τρώει ωμό κοτόπουλο μόνο και μόνο για παίρνει likes στο Instagram.
Day 3: Raw Chicken Experiment

«Έχω πειραματιστεί με δίαιτες raw vegan, plant based, carnivore, μόνο με γάλα, ωμό μοσχάρι, ωμά θαλασσινά, ωμό χοιρινό, keto, τρώγοντας καθημερινά ένα κομμάτι βούτυρο σε βίντεο κ.λπ.», έγραψε για να συνεχίσει: «Το βρίσκω συναρπαστικό να δοκιμάζω διαφορετικά τρόφιμα και να βλέπω πως με επηρεάζουν». Ωστόσο, οι ειδικοί προειδοποιούν και λένε ότι το κοτόπουλο για να είναι ασφαλές προς κατανάλωση πρέπει να μαγειρεύεται σε υψηλή θερμοκρασία.

Το ωμό κρέας πουλερικών μπορεί να φιλοξενήσει διάφορους τύπους βακτηρίων, συμπεριλαμβανομένης της σαλμονέλας. Η κατανάλωση ωμού ή μη καλά μαγειρεμένου κοτόπουλου μπορεί να προκαλέσει διάρροια και εμετό. Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων εκτιμούν ότι περίπου 1 εκατομμύριο άνθρωποι αρρωσταίνουν από την κατανάλωση μολυσμένων πουλερικών κάθε χρόνο στις ΗΠΑ.

Ο John αποκάλυψε ότι τρώει κοτόπουλα από μια φάρμα στη Φλόριντα. Ανέφερε ότι τα ωμά πουλερικά έχουν γεύση σαν χτένια ή γαρίδες, κάτι σαν το σασίμι, που είναι μια ιαπωνική λιχουδιά. «Στην Ιαπωνία, θα έχουν ωμό κοτόπουλο στα μενού. Δεν νομίζω ότι είναι το ίδιο το ωμό κοτόπουλο που θα σας σκοτώσει, αλλά περισσότερο αυτό που κάνουν στα ζώα στις εργοστασιακές φάρμες», είπε ο John στο Vice. «Παίρνω τα κοτόπουλα από μια φάρμα - δεν χρησιμοποιούν αντιβιοτικά, χλώριο ή ενέσεις».

«Ποιο είναι το χειρότερο πράγμα που θα μου συμβεί; Θα τα κάνω πάνω μου για μια εβδομάδα ή κάτι τέτοιο, αλλά μάλλον έχω κάνει χειρότερα πράγματα από αυτό στη ζωή μου», δήλωσε ο John. «Βεβαίως αποτρέπω τον οποιονδήποτε να κάτι τέτοιο. Ακόμα και στη διατροφική μου έρευνα, υπάρχουν καλύτερες ωμές τροφές για να τρώει κανείς, όπως το μοσχάρι. Αυτό είναι απλώς ένα προσωπικό πείραμα για μένα».

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Αιγύπτιος επιστάτης «δεν ήταν ένας απλός υπάλληλος»: Οι λογαριασμοί, οι συμμετοχές στα ΔΣ και η οικογένεια Καρνέση

«Ο Άρης έβαλε την κάνη στο μάτι της κυρίας Μαρίας και ακούστηκε μπαμ» περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας του φονικού στη Γλυφάδα

To παρασκήνιο της εκδήλωσης Τεμπονέρα, Χριστοδουλάκη και Αχτσιόγλου - Πώς αποφάσισε να κάνει έφοδο ο Κασσελάκης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης