Απειλή για το κλείσιμο της Μεσογείουαπηύθυνε διοικητής των Επαναστατικών Φρουρών του Ιράν, σε περίπτωση που οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους συνεχίσουν να διαπράττουν «εγκλήματα» στη Γάζα, σύμφωνα με ιρανικά ΜΜΕ. Ωστόσο, δεν εξήγησε πώς θα μπορέσει να προχωρήσει σε μια τέτοια ενέργεια.
Το Ιράν, που στηρίζει τη Χαμάς, κατηγορεί τις ΗΠΑ ότι στηρίζουν το Ισραήλ και τα εγκλήματα που κατά την τεχεράνη διαπράττει στη Γάζα, μετά την έναρξη του πολέμου και τους βομβαρδισμούς που έχουν στοιχίσει τη ζωή σε χιλιάδες ανθρώπους.
«Θα πρέπει σύντομα να περιμένουν το κλείσιμο της Μεσογείου (του Στενού) του Γιβραλτάρ, αλλά και άλλων θαλάσσιων διόδων», μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Tasnim επικαλούμενο τον ταξίαρχο Μοχαμάντ Ρεζά Νακντί, συντονιστή διοικητή των Ιρανών Επαναστατικών Φρουρών.
Πολύ υψηλή φωτοπροστασία, ενίσχυση του skin barrier και υψηλή ανεκτικότητα για καθημερινή χρήση, κάθε εποχή του χρόνου, από τη νέα Luxurious SunCare SKIN BARRIER PROTECTION SPF50
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.