Μηχανικό πρόβλημα σε μια πανάκριβη Bentley η αιτία της έκρηξης στους καταρράκτες του Νιαγάρα

Μηχανικό πρόβλημα σε μια πανάκριβη Bentley η αιτία της έκρηξης στους καταρράκτες του Νιαγάρα

Η έρευνα από το FBI δεν έδειξε την ύπαρξη εκρηκτικών στο αυτοκίνητο, ούτε διαπιστώθηκε κάποια σχέση με τρομοκρατική δραστηριότητα - Ανδρόγυνο που πήγαινε σε συναυλία των KISS τα θύματα

MixCollage-23-Nov-2023-03-54-AM-6412
Η έκρηξη στους καταρράκτες του Νιαγάρα την Τετάρτη στην οποία σκοτώθηκε ένα ζευγάρι δεν είχε καμία σχέση με τρομοκρατία, όπως ήθελαν οι πρώτες αναφορές, αλλά πιθανόν οφειλόταν σε μηχανικά προβλήματα που εμφάνισε το αυτοκίνητο.

Και μάλιστα αυτό το αυτοκίνητο ήταν μια πανάκριβη Bentley αξίας 300.000 δολαρίων, μοντέλο του 2022.

Το αυτοκίνητο έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω σε φυλάκιο ελέγχου στο συνοριακό πέρασμα μεταξύ ΗΠΑ και Καναδά. Προκλήθηκε έκρηξη με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους οι δύο επιβαίνοντες, ένα ανδρόγυνο από την Πολιτεία της Νέας Υόρκης.

Όπως αναφέρει η New Yokr Post, πρόκειται για τον Κουρτ Βιλάνι και τη σύζυγό του Μόνικα, αμφότεροι 53 ετών, ιδιοκτήτες επιχειρήσεων στην Πολιτεία.

Πήγαιναν στο Τορόντο του Καναδά για να παρακολουθήσουν συναυλία των KISS που όμως και αυτή δεν έγινε ποτέ, γιατί ο επικεφαλής του συγκροτήματος Πολ Στάνλεϊ αρρώστησε με γρίπη.




Κλείσιμο




Ήδη από την Τετάρτη το FBI είχε δηλώσει ότι τερματίζει τη δική του έρευνα γιατί δεν βρέθηκαν ούτε εκρηκτικά, ούτε διαπιστώθηκε κάποια σχέση με τη τρομοκρατία. Έτσι η έρευνα πέρασε στην Τροχαία της περιοχής που εκτίμησε ότι το δυστύχημα οφείλεται σε μηχανικό πρόβλημα ή ένα ζήτημα υγείας του οδηγού.

Φαίνεται ότι το δυστύχημα προκλήθηκε από μηχανικό πρόβλημα που οδήγησε ένα αυτοκίνητο που κινούνταν με πάνω από 150 χλμ., την ώρα σε ένα φράχτη και στο φυλάκιο.

Πριν το δυστύχημα το ζευγάρι είχε σταματήσει για λίγο σε ένα καζίνο που απέχει περίπου 1,5 χιλιόμετρα από το σημείο όπου έχασαν τη ζωή τους.

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στη Βάρκιζα: Νεκρές δύο νεαρές γυναίκες σε τροχαίο

Ιρλανδός ο δράστης της επίθεσης με μαχαίρι που έβαλε φωτιά στο Δουβλίνο - Τον αφόπλισε Βραζιλιάνος

«Θερμή υποδοχή» Κασσελάκη στην Πολιτική Γραμματεία - Όλο το παρασκήνιο μετά τη διάσπαση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης