Νέα προειδοποίηση των ΗΠΑ στο Ιράν: «Θα δράσουμε αν χρειαστεί»
«Θα προστατεύσουμε και θα υπερασπιστούμε τα στρατεύματά μας και θα το κάνουμε σε χρόνο και με τρόπο που θα επιλέξουμε εμείς» τόνισε ο Τζον Κίρμπι
Οι ΗΠΑ εργάζονται για να στείλουν ένα «ισχυρό» μήνυμα αποτροπής στο Ιράν, καθώς κλιμακώνονται οι ανησυχίες για μια ευρύτερη περιφερειακή σύγκρουση, δήλωσε τη Δευτέρα ο Λευκός Οίκος.
«Σίγουρα θα δράσουμε -αν χρειαστεί- για να συνεχίσουμε να προστατεύουμε τα στρατεύματά μας και τις εγκαταστάσεις μας. Έχουμε αποδείξει ότι θα χτυπήσουμε και θα δράσουμε για να το κάνουμε αυτό. Και αυτό είναι ένα ισχυρό μήνυμα που πρέπει να πάρει το Ιράν. Παίρνουμε αυτές τις ευθύνες στα σοβαρά» δήλωσε ο Τζον Κίρμπι, συντονιστής στρατηγικών επικοινωνιών του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ.
«Λαμβάνουμε επίσης πολύ σοβαρά υπόψη μας τα συμφέροντα της εθνικής μας ασφάλειας στην ευρύτερη περιοχή, γι' αυτό και ο πρόεδρος έχει πλέον χρησιμοποιήσει δύο ομάδες κρούσης αεροπλανοφόρων... Πρέπει να διασφαλίσουμε ότι θα στείλουμε ένα μήνυμα σε όλους τους δρώντες, όχι μόνο στο Ιράν, αλλά σε όλους, ότι θα λάβουμε πολύ σοβαρά υπόψη τα συμφέροντα της εθνικής μας ασφάλειας. Θα προστατεύσουμε και θα υπερασπιστούμε τα στρατεύματά μας. Και θα το κάνουμε σε χρόνο και με τρόπο που θα επιλέξουμε εμείς» δήλωσε στο CNN.
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.