Πόλεμος στο Ισραήλ: Η επίθεση της Χαμάς σε νηπιαγωγείο στο κιμπούτς Be'eri - «Πολλά παιδιά πέθαναν εδώ»

Πόλεμος στο Ισραήλ: Η επίθεση της Χαμάς σε νηπιαγωγείο στο κιμπούτς Be'eri - «Πολλά παιδιά πέθαναν εδώ»

Απεγνωσμένοι γονείς προσπάθησαν να βρουν «ασφαλές» καταφύγιο σε παιδικό σταθμό το Σάββατο της 7ης Οκτωβρίου

Kiboits_Nursery
Φωτογραφίες που προκαλούν σοκ και αποτροπιασμό κυκλοφόρησαν κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Οι τρομοκράτες της Χαμάς σκόρπισαν τον θάνατο όταν χτύπησαν ένα νηπιαγωγείο σκοτώνοντας και σφάζοντας παιδιά ηλικίας κάτω των 5 ετών. Λίμνες αίματος από πτώματα μικρών παιδιών και αρκουδάκια γεμάτα τρύπες από σφαίρες άφησαν πίσω τους οι τρομοκράτες.

Ο παιδικός σταθμός στο κιμπούτς Be'eri, τέσσερα μίλια από τη Γάζα προοριζόταν για να αποτελέσει ασφαλές καταφύγιο για παιδιά κάτω των πέντε ετών, αλλά τελικά έγινε ο τόπος μιας από τις πιο βάρβαρες και άθλιες πράξεις της παλαιστινιακής τρομοκρατικής ομάδας.

Οι εικόνες που δημοσιεύει η dailymail είναι γροθιά στο στομάχι και δείχνουν αίματα στο πάτωμα ανάμεσα στις παιδικές καρέκλες. Οι τρομοκράτες της Χαμάς άφησαν πεταμένους γεμιστήρες AK47 διασκορπισμένους ανάμεσα στα παιδικά παιχνίδια.

Είναι αδύνατον να γνωρίζουμε τι συνέβη ένα εβραϊκό Σάββατο, όταν ο παιδικός σταθμός ήταν κλειστός. Οι οικογένειες προφανώς χρησιμοποίησαν τον χώρο σαν καταφύγιο καθώς ήταν ελεύθερες να τον χρησιμοποιούν ανά πάσα στιγμή. Τρύπες από σφαίρες στα παράθυρα και τις πόρτες και χνάρια από αίματα στο πάτωμα υποδηλώνουν μια απελπισμένη προσπάθεια να τραβήξουν ένα νεκρό ή τραυματισμένο θύμα σε ασφαλές μέρος.

Κανένας δεν μπορούσε να νιώθει ασφαλής από τους τρομοκράτες. Τα παράθυρα της βιβλιοθήκης που είχαν διακοσμηθεί με χαριτωμένες μπλε φιγούρες Στρουμφ είχαν γίνει κομμάτια. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις περισσότεροι από 100 άνθρωποι σκοτώθηκαν στην περιοχή κατά την αιφνιδιαστική επίθεση της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου.

Ένας Ισραηλινός στρατιώτης δήλωσε στη Sun: «Αυτό το μέρος έχει πολλά τρομερά μυστικά - και δυστυχώς ανακαλύπτουμε όλο και περισσότερα κάθε μέρα. Πολλά παιδιά πέθαναν εδώ - κάποια από αυτά φρικτά ακρωτηριασμένα».

Ειδήσεις σήμερα:

«Φωτιά» στα 54 η Τζένιφερ Λόπεζ σε νέα φωτογράφιση με εσώρουχα

Πυκνώνουν τα σύννεφα διάσπασης στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την ανοιχτή σύγκρουση στην Πολιτική Γραμματεία


Βελτιωμένος σήμερα ο καιρός, ανεβαίνει η θερμοκρασία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης